ATATÜRK STADYUMU YIKILACAK

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2018 - 13:36, Güncelleme: 23.11.2018 - 13:36 3297+ kez okundu.
 

ATATÜRK STADYUMU YIKILACAK

Denizlispor, bu sezonun seyirci rekoruna doğru gidiyor. Spor Toto 1. Lig’de üst üste 4 maçını kazanarak üçüncülüğe yerleşen Denizlispor, 13. Hafta maçında Pazar günü sahasında Giresunspor’u konuk edecek.  Son 8 maçın 7’sini kazanarak bu sezonki iddiasını ortaya koyan yeşil siyahlılar, uzun süredir küskün olan taraftarlarını da ateşlemeyi başardı. Bu sezon genellikle 3,5-4 bin taraftara oynayan Horoz, kale arkası tribünlerinin de açıldığı Adanaspor maçında 4 bin 600 taraftara oynadı. Son olarak Boluspor’u da mağlup etmeyi başaran Denizlispor, bu kez Giresunspor maçında yeni bir rekora hazırlanıyor. Maçın başlamasına 2 gün kala yeşil siyahlı taraftarlar yaklaşık 5 bin 600 bilet aldı. Bu sayının maç gününe kadar 7 bini aşması bekleniyor. Ayrıca taraftar grubunun bu maça özel maraton tribününde sergilemek üzere hazırlamış olduğu karegrofi taraftarlar arasında merak uyandırıyor. 

Denizlispor, bu sezonun seyirci rekoruna doğru gidiyor. Spor Toto 1. Lig’de üst üste 4 maçını kazanarak üçüncülüğe yerleşen Denizlispor, 13. Hafta maçında Pazar günü sahasında Giresunspor’u konuk edecek. 

Son 8 maçın 7’sini kazanarak bu sezonki iddiasını ortaya koyan yeşil siyahlılar, uzun süredir küskün olan taraftarlarını da ateşlemeyi başardı. Bu sezon genellikle 3,5-4 bin taraftara oynayan Horoz, kale arkası tribünlerinin de açıldığı Adanaspor maçında 4 bin 600 taraftara oynadı. Son olarak Boluspor’u da mağlup etmeyi başaran Denizlispor, bu kez Giresunspor maçında yeni bir rekora hazırlanıyor. Maçın başlamasına 2 gün kala yeşil siyahlı taraftarlar yaklaşık 5 bin 600 bilet aldı. Bu sayının maç gününe kadar 7 bini aşması bekleniyor.

Ayrıca taraftar grubunun bu maça özel maraton tribününde sergilemek üzere hazırlamış olduğu karegrofi taraftarlar arasında merak uyandırıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.