Ata Demirer Denizli Konserini İptal Etti

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2016 - 12:21, Güncelleme: 19.07.2016 - 12:41 3292+ kez okundu.
 

Ata Demirer Denizli Konserini İptal Etti

Son günlerde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberlerinin ardından Ata Demirer gösterisini iptal etti...
26 Temmuz'da Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluşacak olan Demirer, haberiinstagram üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ata Demirer sayfasına "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanlara ne tiyatronun ne de müziğin susması taraftarı değilim. ancak, 26 Temmuz Denizli Açıkhava Sahnesi için hazırladığım konsept davullu, zurnalı, dansözlü bir gazino programı formatındaydı... Tamamen eğlendirmeye yönelik bu formatın içinde bulunuğumuz durumla örtüşmediğini düşünerek organizasyon performansımın iptal edilmesini rica ettim. Anlayışınız için teşekkür eder, aklın, sağduyunun ve barışın bir an önce geri gelmesini dilerim.." notunu düştü.
Son günlerde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberlerinin ardından Ata Demirer gösterisini iptal etti...

26 Temmuz'da Denizli Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluşacak olan Demirer, haberiinstagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Ata Demirer sayfasına "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanlara ne tiyatronun ne de müziğin susması taraftarı değilim. ancak, 26 Temmuz Denizli Açıkhava Sahnesi için hazırladığım konsept davullu, zurnalı, dansözlü bir gazino programı formatındaydı... Tamamen eğlendirmeye yönelik bu formatın içinde bulunuğumuz durumla örtüşmediğini düşünerek organizasyon performansımın iptal edilmesini rica ettim. Anlayışınız için teşekkür eder, aklın, sağduyunun ve barışın bir an önce geri gelmesini dilerim.." notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.