ALTIPARMAK, “HEDEFİ TUTURACAĞIZ”

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 16:19, Güncelleme: 19.10.2015 - 16:19 4067+ kez okundu.
 

ALTIPARMAK, “HEDEFİ TUTURACAĞIZ”

Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Balıkesirspor ile berabere kalmanın kendilerini sevindirmediğini ancak kötü sonuç olmadığını da açıkladı.
25 milyon TL’lik marka bir takıma karşı oynadıklarını belirten Altıparmak, ilk yarı kötü oynadıkları maçta ikinci yarı toparlandıklarını söyledi. 3 maçta hedeflerinin 7 puan olduğunu ifade eden Altıparmak, bu hedefe mutlaka ulaşacaklarını kaydetti. Altıparmak, “Maça iyi başlamadık. Rakibe üstünlüğü kuramadık ve kötü bir gol yedik. Ancak 45 ile 80 dakika arasında iyi oynadık. İnanılmaz baskı yaptık, pozisyona girdik ve topu önde tuttuk. Kısacası rakibimizi bunalttık ve golü de bulduk. 2.yarı oynanan oyun beni memnun etti. Böyle oynadığımız sürece iyi yerlere geliriz. Eski kimliğimize bürüneceğiz” dedi. “ARTIK TAM TAKIMIZ” Altıparmak, sakatlıkların geri dönmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Recep, Tuna, Şenol ve Şaban’ın sakatlıklarının geçtiğini söyleyen Altıparmak, Genkov’un sakatlığının sürdüğünü ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Balıkesir maçında Furkan’ın ise arkada adalesinden sakatlandığını belirten Altıparmak, emar çekiminden sonra onun da durumunun netlik kazanacağını ancak sadece eksik olarak Genkov’un göründüğünü kaydetti.
Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Balıkesirspor ile berabere kalmanın kendilerini sevindirmediğini ancak kötü sonuç olmadığını da açıkladı.

25 milyon TL’lik marka bir takıma karşı oynadıklarını belirten Altıparmak, ilk yarı kötü oynadıkları maçta ikinci yarı toparlandıklarını söyledi. 3 maçta hedeflerinin 7 puan olduğunu ifade eden Altıparmak, bu hedefe mutlaka ulaşacaklarını kaydetti. Altıparmak, “Maça iyi başlamadık. Rakibe üstünlüğü kuramadık ve kötü bir gol yedik. Ancak 45 ile 80 dakika arasında iyi oynadık. İnanılmaz baskı yaptık, pozisyona girdik ve topu önde tuttuk. Kısacası rakibimizi bunalttık ve golü de bulduk. 2.yarı oynanan oyun beni memnun etti. Böyle oynadığımız sürece iyi yerlere geliriz. Eski kimliğimize bürüneceğiz” dedi.

“ARTIK TAM TAKIMIZ”

Altıparmak, sakatlıkların geri dönmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti. Recep, Tuna, Şenol ve Şaban’ın sakatlıklarının geçtiğini söyleyen Altıparmak, Genkov’un sakatlığının sürdüğünü ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Balıkesir maçında Furkan’ın ise arkada adalesinden sakatlandığını belirten Altıparmak, emar çekiminden sonra onun da durumunun netlik kazanacağını ancak sadece eksik olarak Genkov’un göründüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.