Alevlere teslim oldu!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2015 - 02:15, Güncelleme: 03.08.2015 - 02:33 4266+ kez okundu.
 

Alevlere teslim oldu!

Şehrin göbeğinde bir araç alev aldı.
Bu gece Askeri Geçiş Sahası'nda ilginç bir kaza meydana geldi. Telsizlerden yapılan anaonslar; bir aracın alev aldığı yönündeydi. Polis caddeyi hemen trafik akışına kapattı. İtfaiye ve polis ekipleri kazaya müdehale etti. Karşılaşılan manzara ise korkutucuydu. Bir araç alevler içinde yanıyordu. Neyse ki araç sürücüsü kazayı ucuz atlattı.  Kazada ölen olmazken araç sürücüsü tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.  Araştırmalar sürüyor. 
Şehrin göbeğinde bir araç alev aldı.

Bu gece Askeri Geçiş Sahası'nda ilginç bir kaza meydana geldi. Telsizlerden yapılan anaonslar; bir aracın alev aldığı yönündeydi. Polis caddeyi hemen trafik akışına kapattı. İtfaiye ve polis ekipleri kazaya müdehale etti. Karşılaşılan manzara ise korkutucuydu. Bir araç alevler içinde yanıyordu. Neyse ki araç sürücüsü kazayı ucuz atlattı. 

Kazada ölen olmazken araç sürücüsü tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. 

Araştırmalar sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.