AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA PARALEL GÖZALTISI!
AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA PARALEL GÖZALTISI!
Denizli'de iki kuruluşa düzenlenen operasyonda 8 kamu görevlisi gözaltına alındı.
Bugün sabah saatlerinde, Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Denizli İl Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, daha önce Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi de yapmış olan Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Şube Müdürü A.O.'nun da aralarında bulunduğu 8 kamu görevlisi gözaltına alındı.
Denizli'de gözaltına alınan A.O'nun 29 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den merkezdeki ilçe belediyelerinden birine belediye başkanı olmak için aday adayı olduğu biliniyor.
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Adem.O'nun yanı sıra Denizli Belediyesi'nde daha önce İmar Müdürlüğü yapan YİKOB'da mühendis olarak görevli Niyazi D.'nin de olduğu öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.