AK Parti'den Yeni Başbakan İçin Tarih Verildi

Denizli Gündemi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2016 - 15:10, Güncelleme: 09.05.2016 - 15:10 8510+ kez okundu.
 

AK Parti'den Yeni Başbakan İçin Tarih Verildi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Genel başkan adayının kim olacağı gelecek hafta netleşir." dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs'taAK Parti'de olağanüstü kongre kararı alarak başbakanlık ve genel başkanlık koltuklarını bırakacağını açıklamasının ardından, yeni başkan adayının ne zaman açıklanacağı tartışılıyor. "GELECEK HAFTA NETLEŞİR" AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise konuya açıklık getirerek, "Genel başkan adayının kim olacağı gelecek hafta netleşir" dedi. KULİSLERDE KONUŞULAN 5 İSİM Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevini bırakacağını açıklamasının ardından kulislerde 5 kişinin adı geçmeye başlamıştı.   Kimdi o isimler? Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş. Kulislere konuşulan son bilgilere göre ise Binali Yıldırım diğer adaylara göre bir adım önde.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Genel başkan adayının kim olacağı gelecek hafta netleşir." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs'taAK Parti'de olağanüstü kongre kararı alarak başbakanlık ve genel başkanlık koltuklarını bırakacağını açıklamasının ardından, yeni başkan adayının ne zaman açıklanacağı tartışılıyor.

"GELECEK HAFTA NETLEŞİR"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise konuya açıklık getirerek, "Genel başkan adayının kim olacağı gelecek hafta netleşir" dedi.

KULİSLERDE KONUŞULAN 5 İSİM

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevini bırakacağını açıklamasının ardından kulislerde 5 kişinin adı geçmeye başlamıştı.

 

Kimdi o isimler?

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş.

Kulislere konuşulan son bilgilere göre ise Binali Yıldırım diğer adaylara göre bir adım önde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.