AK PARTİ'DE ÇATLAK SES

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2017 - 00:19, Güncelleme: 30.05.2017 - 09:53 4225+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE ÇATLAK SES

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde 7 Haziran ile 1 Kasım Genel seçimlerinde 6. Sıra Milletvekili Adayı olan Emin Okkaya, kendisine ait sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Okkaya'nın eleştirileri öyle sertti ki, okuyan satıları bir kez daha gözden geçirdi.
Ak Parti'de iki dönem milletvekili adayı olan ve oğlunu elim bir kazada kaybetmesine rağmen siyasetten vazgeçmeyen Veteriner Hekim Emin Okkaya, sosyal medya hasabı üzeründen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emin Okkaya, paylaşımında yer verdiği ifadelerinde; "Siz birbirinizin peşine düşün, birbirinize atacak kurşununuz olmasın, herkes kendine ekip yapsın, plan program entrika sahne kapmaca oynayın, biriniz yapsın öteki bozsun, insanlar hanginize selam verecek hanginize vermeyecek ona şaşırsın, kimin programına kim katılacak kim konuşacak kim susacak yada susturulacak onu tezgahlayın, ajan yerleştirip birbirinizden bilgi alın, etrafınıza sahte gülücükler dağıtın, sizin için dava değil kendi reytinginiz önemli olsun, siz kendi sefanızı sürün Vatandaş bize anlatsın derdini, mühür sizde olsun biz çare olamadığımız için laf duyalım, haaa yok böyle dava adamlığı, eleştirince bizden kötüsü olmasın, siz geleceğinizi düşünün garantiye alın katlayın, bize yeter soğan ekmek tayın, sonra da biz davaya zarar vermekten tehdit edilelim, yok böyle dava adamlığı, herkes birbirini biliyor artık, sanmayın illada makam mevki değil derdim, ALLAH var yukarda, benim için önemli olan Vatan, Millet, Dava, REİS, gerisi teferruat, makam olsa nolur olmasa nolur, gönüllerde olmadıktan sonra bu zat. Sözüm ortaya alınmasın kimse, çok tokat yedi güneşte yandı haksız yere bu ense... Sustuk hep saygı hürmet dedik, biz eleştirince kötü sizin yaptığınız hep etik. Neyse gönüllerdeyiz çok şükür, dillerde olup tükürükle düşmektense, Elhamdülillah der yürürüz aslımızla neslimizle "REİS" nereye biz oraya…’’ ifadelerini kullandı. Emin Okkaya ayrıca yine, "Hain fetöyle ilgili olarak gözaltına alınıp cezaevine gönderilen birini savunmak üzere, Ak Parti (İl veya İlçe) yöneticisi (Avukat) olsanız, üstlenirmisiniz? Amacım kimseyi suçlamak değil, sadece midem bulanıyor... "Herkesin bildiği, bilipte bildirmediği, siyasetin fetöcüleri, varmı yokmu, ne"dedi. "REİS, babamın oğluda olsa af yok demedimi", o zaman beklemenin manası yok. Kendini bilenler, ifşa olnlar, saman altından suyu yürütenler, himmetçiler, sohbetçiler, sendikacılar, bankasyacılar, bankamatikçiler, bylokcular, eagle ciler, dersaneci, öğretici, okulcular, bursçular, yurtçular, menfaatçi, ihaleciler, bilboardcılar, balkoncular, eş dost hısım akraba amca dayı oğul kız enişte kayın damat gelin hala teyze hanım koca abiler ablalar yeğenler, herkesin bilipte arkasından konuştuğu, yüzünü görünce gıli gıli edilmek zorunda kalınan içimizdeki meşhurlar, REİS geldi bize dokunmayacak havasındaki bukalemunlar, kaçanlar göçenler, hulasa hain fetönün uşakları Biliyorsunuzki Vatana Millete İhanet en büyük suç ve bu suçu işleyenlere sahip çıkan onlara kucak açan kollayıp koruyan yardımcı olan gizleyen açıklamayan herkes bu suçu işlemiş sayılır ve illaki cezalarını çekerler... Hukuk var, REİS var, olmadı Yüce Millet var, o da olmazsa YÜCE MEVLA'M BÜYÜK.. İllaki sıranız geliyor, ALLAH VAR GAM YOK.’’ sözleriyle paylaşımına son verdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde 7 Haziran ile 1 Kasım Genel seçimlerinde 6. Sıra Milletvekili Adayı olan Emin Okkaya, kendisine ait sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Okkaya'nın eleştirileri öyle sertti ki, okuyan satıları bir kez daha gözden geçirdi.

Ak Parti'de iki dönem milletvekili adayı olan ve oğlunu elim bir kazada kaybetmesine rağmen siyasetten vazgeçmeyen Veteriner Hekim Emin Okkaya, sosyal medya hasabı üzeründen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emin Okkaya, paylaşımında yer verdiği ifadelerinde; "Siz birbirinizin peşine düşün, birbirinize atacak kurşununuz olmasın, herkes kendine ekip yapsın, plan program entrika sahne kapmaca oynayın, biriniz yapsın öteki bozsun, insanlar hanginize selam verecek hanginize vermeyecek ona şaşırsın, kimin programına kim katılacak kim konuşacak kim susacak yada susturulacak onu tezgahlayın, ajan yerleştirip birbirinizden bilgi alın, etrafınıza sahte gülücükler dağıtın, sizin için dava değil kendi reytinginiz önemli olsun, siz kendi sefanızı sürün Vatandaş bize anlatsın derdini, mühür sizde olsun biz çare olamadığımız için laf duyalım, haaa yok böyle dava adamlığı, eleştirince bizden kötüsü olmasın, siz geleceğinizi düşünün garantiye alın katlayın, bize yeter soğan ekmek tayın, sonra da biz davaya zarar vermekten tehdit edilelim, yok böyle dava adamlığı, herkes birbirini biliyor artık, sanmayın illada makam mevki değil derdim, ALLAH var yukarda, benim için önemli olan Vatan, Millet, Dava, REİS, gerisi teferruat, makam olsa nolur olmasa nolur, gönüllerde olmadıktan sonra bu zat. Sözüm ortaya alınmasın kimse, çok tokat yedi güneşte yandı haksız yere bu ense... Sustuk hep saygı hürmet dedik, biz eleştirince kötü sizin yaptığınız hep etik. Neyse gönüllerdeyiz çok şükür, dillerde olup tükürükle düşmektense, Elhamdülillah der yürürüz aslımızla neslimizle "REİS" nereye biz oraya…’’ ifadelerini kullandı.

Emin Okkaya ayrıca yine, "Hain fetöyle ilgili olarak gözaltına alınıp cezaevine gönderilen birini savunmak üzere, Ak Parti (İl veya İlçe) yöneticisi (Avukat) olsanız, üstlenirmisiniz? Amacım kimseyi suçlamak değil, sadece midem bulanıyor... "Herkesin bildiği, bilipte bildirmediği, siyasetin fetöcüleri, varmı yokmu, ne"dedi.

"REİS, babamın oğluda olsa af yok demedimi", o zaman beklemenin manası yok. Kendini bilenler, ifşa olnlar, saman altından suyu yürütenler, himmetçiler, sohbetçiler, sendikacılar, bankasyacılar, bankamatikçiler, bylokcular, eagle ciler, dersaneci, öğretici, okulcular, bursçular, yurtçular, menfaatçi, ihaleciler, bilboardcılar, balkoncular, eş dost hısım akraba amca dayı oğul kız enişte kayın damat gelin hala teyze hanım koca abiler ablalar yeğenler, herkesin bilipte arkasından konuştuğu, yüzünü görünce gıli gıli edilmek zorunda kalınan içimizdeki meşhurlar, REİS geldi bize dokunmayacak havasındaki bukalemunlar, kaçanlar göçenler, hulasa hain fetönün uşakları Biliyorsunuzki Vatana Millete İhanet en büyük suç ve bu suçu işleyenlere sahip çıkan onlara kucak açan kollayıp koruyan yardımcı olan gizleyen açıklamayan herkes bu suçu işlemiş sayılır ve illaki cezalarını çekerler... Hukuk var, REİS var, olmadı Yüce Millet var, o da olmazsa YÜCE MEVLA'M BÜYÜK.. İllaki sıranız geliyor, ALLAH VAR GAM YOK.’’ sözleriyle paylaşımına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.