AK PARTİ KANADINDAN CEVAP...

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2018 - 02:22, Güncelleme: 28.05.2018 - 02:22 4435+ kez okundu.
 

AK PARTİ KANADINDAN CEVAP...

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Denizli'de sarf ettiği sözlere, Ak Parti kanadından cevap gecikmedi.
  Dün 29 Ekim Bulvarı'nda gerçekleştirdiği Denizli'de mitinginde Meral Akşener, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye sert sözlerle yüklennmişti. Akşener'in miting alanında sarf ettiği sözler, Ak Parti kanadından tepki ile karşılandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabı twitter dan yaptığı paylaşımda "Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun." ifadeleri ile göndermede bulundu. Akşener'e tepki gösteren bir diğer isim Melih Serim ise, "Meral Akşener’in bugün Denizlimizdeki sözleri Denizlililerimize hakarettir. Bu gün geldiğin Denizli’deki bir çok yatırım Sn.Bakanımız @ZeybekciNihat döneminde yapılmıştır. Denizli sana gereken cevabı emin ol sandıkta verecektir..." dedi. Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, " Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle... #SahtekarMERAL" sözleri ile Akşener'e yüklendi. Denizli'de siyaset kazanı Akşener'in mitingi ile daha da kaynayacak gibi görünüyor...
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Denizli'de sarf ettiği sözlere, Ak Parti kanadından cevap gecikmedi.

 

Dün 29 Ekim Bulvarı'nda gerçekleştirdiği Denizli'de mitinginde Meral Akşener, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye sert sözlerle yüklennmişti. Akşener'in miting alanında sarf ettiği sözler, Ak Parti kanadından tepki ile karşılandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabı twitter dan yaptığı paylaşımda "Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun." ifadeleri ile göndermede bulundu.

Akşener'e tepki gösteren bir diğer isim Melih Serim ise, "Meral Akşener’in bugün Denizlimizdeki sözleri Denizlililerimize hakarettir. Bu gün geldiğin Denizli’deki bir çok yatırım Sn.Bakanımız @ZeybekciNihat döneminde yapılmıştır. Denizli sana gereken cevabı emin ol sandıkta verecektir..." dedi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, " Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle... #SahtekarMERAL" sözleri ile Akşener'e yüklendi.

Denizli'de siyaset kazanı Akşener'in mitingi ile daha da kaynayacak gibi görünüyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.