ADLİYEDE SİLAHLI SALDIRI

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2017 - 12:12, Güncelleme: 02.06.2017 - 12:38 3832+ kez okundu.
 

ADLİYEDE SİLAHLI SALDIRI

Denizli Adliyesinde silahlı saldırı gerçekleştirildi.
Denizli Adalet Sarayı'nda bu gün silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, boşanma davaları görülen karı-kocanın duruşmaları sonrasında silahlar konuştu. Adliye çıkışında pusuya yatan öfkeli koca dehşet saçtı. Öfkeli adam, karısı ve kızının kapıdan çıktıkları sırada silahını ateşledi. Gerçekleştirilen saldırıda anne ve kız yaralandı. 5 el sıkılan silahın ardından o anda adliyede görevli olan polis memurları şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Olayda bir kişinin daha yaralı olduğu iddia ediliyor.  Anne ve kızın durumlarının ağır olduğu bilgisine ulaşıldı.  Gelişmeler birazdan...
Denizli Adliyesinde silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Denizli Adalet Sarayı'nda bu gün silahlı bir saldırı gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, boşanma davaları görülen karı-kocanın duruşmaları sonrasında silahlar konuştu. Adliye çıkışında pusuya yatan öfkeli koca dehşet saçtı. Öfkeli adam, karısı ve kızının kapıdan çıktıkları sırada silahını ateşledi. Gerçekleştirilen saldırıda anne ve kız yaralandı. 5 el sıkılan silahın ardından o anda adliyede görevli olan polis memurları şahsın üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Olayda bir kişinin daha yaralı olduğu iddia ediliyor. 

Anne ve kızın durumlarının ağır olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Gelişmeler birazdan...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.