9 Eylül etkinlikleri iptal edildi!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2015 - 14:22, Güncelleme: 08.09.2015 - 16:01 3112+ kez okundu.
 

9 Eylül etkinlikleri iptal edildi!

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun etkinliklerin iptali ile ilgili açıklaması;
9 Eylül 2015 , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 93. ve Atamızın benim en büyük eserlerimden biri dediği CHP ‘ nin 92. kuruluş yıldönümünüdür. 9 eylül 2015 Çarşamba günü saat 18,00 de vilayet önünde ülkemizde barışı savunan , güzel yarınlara inanan tüm dostlarımızı CHP ‘nin kuruluş, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluş günüde yanımızda olma çağrısın da bulunmuştuk. 920 li yıllarda dil din ve etnik ayrımı gözetmeden bu güzel topraklar üzerinde yıllardır kardeşçe yaşayan atalarımız birlikte ülkemize yapılan emperyalist saldırıya son vermişlerdir. Bu mücadelede asıl olan birlik ve kardeşlik olmuş, bu inançla mücadele edilerek düşman ülkemizden kovulmuştur. Bu günlerde ise bu birlik ve kardeşlik ortamımız bozulmaya, halklarımız karşı karşıya getirilmeye çalışılmakta ve her türlü kirli oyun sergilenmektedir. 2 gün önce Dağlıca ile bu günde Iğdır ile devam eden bu hain saldırıların ülkemizi derin bir acıya sevk ettiği bu günler toplumca yas tutmamız gereken günlerdendir. Bu nedenle öncelikli olarak ülkeyi yönetenlerin tüm ülkede yas ilan etmesi gerektiği inancındayız. Bizde Denizli CHP İl Örgütü olarak 9 Eylül partimizin kuruluşu ve ülkemizin kurtuluşu günü etkinliklerimizin tümünü iptal ettiğimizi kamuoyu ile paylaşır, şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.
CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun etkinliklerin iptali ile ilgili açıklaması;

9 Eylül 2015 , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 93. ve Atamızın benim en büyük eserlerimden biri dediği CHP ‘ nin 92. kuruluş yıldönümünüdür.

9 eylül 2015 Çarşamba günü saat 18,00 de vilayet önünde ülkemizde barışı savunan , güzel yarınlara inanan tüm dostlarımızı CHP ‘nin kuruluş, ülkemizin düşman işgalinden kurtuluş günüde yanımızda olma çağrısın da bulunmuştuk.

920 li yıllarda dil din ve etnik ayrımı gözetmeden bu güzel topraklar üzerinde yıllardır kardeşçe yaşayan atalarımız birlikte ülkemize yapılan emperyalist saldırıya son vermişlerdir. Bu mücadelede asıl olan birlik ve kardeşlik olmuş, bu inançla mücadele edilerek düşman ülkemizden kovulmuştur.

Bu günlerde ise bu birlik ve kardeşlik ortamımız bozulmaya, halklarımız karşı karşıya getirilmeye çalışılmakta ve her türlü kirli oyun sergilenmektedir.

2 gün önce Dağlıca ile bu günde Iğdır ile devam eden bu hain saldırıların ülkemizi derin bir acıya sevk ettiği bu günler toplumca yas tutmamız gereken günlerdendir. Bu nedenle öncelikli olarak ülkeyi yönetenlerin tüm ülkede yas ilan etmesi gerektiği inancındayız.

Bizde Denizli CHP İl Örgütü olarak 9 Eylül partimizin kuruluşu ve ülkemizin kurtuluşu günü etkinliklerimizin tümünü iptal ettiğimizi kamuoyu ile paylaşır, şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.