68 mahalle, 48 personel ve 17 araç

Denizli Büyükşehir (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2015 - 21:06, Güncelleme: 01.07.2015 - 21:12 7490+ kez okundu.
 

68 mahalle, 48 personel ve 17 araç

Pamukkale Belediyesi, haşere ile mücadelede 2015 yaz döneminde de etkin çalışmalarına devam ediyor. 3,6 milyon liralık dev bir yatırımla çalışmalarını yürüten Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekipleri, fosseptikler, kanallar, mazgallar, durgun sular, kapalı alanlar başta olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 68 mahalle dehaşere mücadelesini 49 personel ve 17 araçla tüm ilçede gece-gündüz olmak üzere yapıyor. Yaz döneminde son bir ayda ilaçlama yapan ekipler toplamda 50 bin kilometre yol yaparak bir rekora da imza attı. Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekipleri, Ekvator çevresi 40 bin kilometre olan Dünya’yı bir kez dolaştığı gibi yine 10 bin kilometre fazla yol kat etmiş oldular. HAŞEREYLE SAVAŞTAYIZ Vatandaşların  rahat bir yaz dönemi geçirmesi için konuya özel önem veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen  haşere ile mücadele hizmeti 2015 başı itibariyle Pamukkale Belediyemize devir edildi. Pamukkale İlçesi 320 bin nüfusla en büyük ilçe. Sınırlarımızda haşere ile mücadele için o günden bugüne etkin olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnsanlarımızın bahar ve yaz dönemini rahat bir şekilde geçirmesini sağlamak  için bu konuda bir seferberlik içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Ortaya çıkan veriler ise bu durumun bir kanıtı. Gündüz olduğu gibi gecede haşere ile mücadele konusunda oluşturduğumuz güçlü ekiplerimizle çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi, haşere ile mücadelede 2015 yaz döneminde de etkin çalışmalarına devam ediyor. 3,6 milyon liralık dev bir yatırımla çalışmalarını yürüten Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekipleri, fosseptikler, kanallar, mazgallar, durgun sular, kapalı alanlar başta olmak üzere haşere üretebilecek her noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 68 mahalle dehaşere mücadelesini 49 personel ve 17 araçla tüm ilçede gece-gündüz olmak üzere yapıyor. Yaz döneminde son bir ayda ilaçlama yapan ekipler toplamda 50 bin kilometre yol yaparak bir rekora da imza attı. Pamukkale Belediyesi ilaçlama ekipleri, Ekvator çevresi 40 bin kilometre olan Dünya’yı bir kez dolaştığı gibi yine 10 bin kilometre fazla yol kat etmiş oldular.

HAŞEREYLE SAVAŞTAYIZ
Vatandaşların  rahat bir yaz dönemi geçirmesi için konuya özel önem veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen  haşere ile mücadele hizmeti 2015 başı itibariyle Pamukkale Belediyemize devir edildi. Pamukkale İlçesi 320 bin nüfusla en büyük ilçe. Sınırlarımızda haşere ile mücadele için o günden bugüne etkin olarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İnsanlarımızın bahar ve yaz dönemini rahat bir şekilde geçirmesini sağlamak  için bu konuda bir seferberlik içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Ortaya çıkan veriler ise bu durumun bir kanıtı. Gündüz olduğu gibi gecede haşere ile mücadele konusunda oluşturduğumuz güçlü ekiplerimizle çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.