45 GÜN DURDU, 1 GECEDE DEĞİŞTİRİLDİ!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2016 - 12:59, Güncelleme: 05.10.2016 - 19:26 2924+ kez okundu.
 

45 GÜN DURDU, 1 GECEDE DEĞİŞTİRİLDİ!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın TEKDEN hastanesindeki görevi sebebiyle Denizli'nin en işlek caddelerinden birinde yer alan dev reklam görseli değiştirildi.
Önceki gün internet sitemizde yer verdiğimiz, "FETÖ'den Tutuklu Doktor Duvarda Unutuldu" başlıklı haberimiz ses getirdi. Denizli'de FETÖ soruşturması kapsamında 48 gün önce tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın yer aldığı fotoğraf ve isminin yazıldığı reklam görselini duvarda unutan TEKDEN hastanesi, doktorun tutuklanmasının ardından geçen birbuçuk aylık süreye rağmen görselde değişikliğe gitmemişti. Her gün binlerce kişinin geçtiği ve şehrin en işlek merkezi olan caddede böyle bir hata yapılması haberimizle birlikte son buldu.  HABERİN ARDINDAN DEĞİŞTİRİLDİ! Darbe girişimi sonrasında Denizli'de gerçekleştirilen cemaat soruşturması kapsamında tutuklanan 30 isimin arasında yer alan Bayram Çırak'ın yer aldığı reklam görseli dev duvardan indirildi. Haberimizin ardından aynı gece yapılan bu değişiklik, neden bir buçuk aydır değiştirilemediği sorunu da cevaplamış oldu. Tekden yönetiminin, FETÖ'den tutuklu bir doktorun yer aldığı reklam görselini hızlı bir şekilde değiştirilmesinde gösterdiği hassasiyet için denizlikenthaber.com ailesi olarak teşekkür ediyoruz.  TEKDEN'DEN GAZETECİLİK DERSİ! Haberimizin ardından Tekden hastanesinin bir personeli tarafından telefon ile aranıp gazetecilik dersi verilmesi de bizim için ayrı bir sitem konusu oldu. Telefonun diğer ucundaki kişiden duyduğumuz sözler saygı boyutlarını aştığı için gündeme taşıyoruz. Kendisinin bizlere söylediği, "Bu reklam görselleri bakanlık onayıyla değişiyor. Biz zaten değiştirecektik. Siz gazetecilik mi yaptığınızı sanıyorsunuz? Bu gazetecilik mi şimdi? Nasıl bir haberci olduğunuzu görüyoruz. Sizin amacınızın ne olduğu açıkça ortada" gibi sözler sarf edilmesi bizleri derinden üzdü. YÖNETİM NEREDE? Yaptığı çalışmalar ve sağladığı katkı ile Türkiye ve Denizli'de özellikle sağlık alanında önemli kurumlardan biri olan Tekden'in bir personeli tarafından bu sözleri duymamız bizleri derinden yaralamıştır. Umarız bu sözler, yönetici kadrosunun bilgisi dışında ve görevinin "reklam ve medya" servisinde olduğunu söyleyen kişinin kendi insiyatifiyle yapmıştır.  İlk haberimiz için tıklayınız: "FETÖ'DEN TUTUKLI REKLAM YÜZÜ"
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın TEKDEN hastanesindeki görevi sebebiyle Denizli'nin en işlek caddelerinden birinde yer alan dev reklam görseli değiştirildi.

Önceki gün internet sitemizde yer verdiğimiz, "FETÖ'den Tutuklu Doktor Duvarda Unutuldu" başlıklı haberimiz ses getirdi. Denizli'de FETÖ soruşturması kapsamında 48 gün önce tutuklanan doktorlardan biri olan Bayram Çırak'ın yer aldığı fotoğraf ve isminin yazıldığı reklam görselini duvarda unutan TEKDEN hastanesi, doktorun tutuklanmasının ardından geçen birbuçuk aylık süreye rağmen görselde değişikliğe gitmemişti. Her gün binlerce kişinin geçtiği ve şehrin en işlek merkezi olan caddede böyle bir hata yapılması haberimizle birlikte son buldu. 

HABERİN ARDINDAN DEĞİŞTİRİLDİ!

Darbe girişimi sonrasında Denizli'de gerçekleştirilen cemaat soruşturması kapsamında tutuklanan 30 isimin arasında yer alan Bayram Çırak'ın yer aldığı reklam görseli dev duvardan indirildi. Haberimizin ardından aynı gece yapılan bu değişiklik, neden bir buçuk aydır değiştirilemediği sorunu da cevaplamış oldu. Tekden yönetiminin, FETÖ'den tutuklu bir doktorun yer aldığı reklam görselini hızlı bir şekilde değiştirilmesinde gösterdiği hassasiyet için denizlikenthaber.com ailesi olarak teşekkür ediyoruz. 

TEKDEN'DEN GAZETECİLİK DERSİ!

Haberimizin ardından Tekden hastanesinin bir personeli tarafından telefon ile aranıp gazetecilik dersi verilmesi de bizim için ayrı bir sitem konusu oldu. Telefonun diğer ucundaki kişiden duyduğumuz sözler saygı boyutlarını aştığı için gündeme taşıyoruz. Kendisinin bizlere söylediği, "Bu reklam görselleri bakanlık onayıyla değişiyor. Biz zaten değiştirecektik. Siz gazetecilik mi yaptığınızı sanıyorsunuz? Bu gazetecilik mi şimdi? Nasıl bir haberci olduğunuzu görüyoruz. Sizin amacınızın ne olduğu açıkça ortada" gibi sözler sarf edilmesi bizleri derinden üzdü.

YÖNETİM NEREDE?

Yaptığı çalışmalar ve sağladığı katkı ile Türkiye ve Denizli'de özellikle sağlık alanında önemli kurumlardan biri olan Tekden'in bir personeli tarafından bu sözleri duymamız bizleri derinden yaralamıştır. Umarız bu sözler, yönetici kadrosunun bilgisi dışında ve görevinin "reklam ve medya" servisinde olduğunu söyleyen kişinin kendi insiyatifiyle yapmıştır. 

İlk haberimiz için tıklayınız: "FETÖ'DEN TUTUKLI REKLAM YÜZÜ"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.