3 VALİ YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2016 - 16:06, Güncelleme: 18.07.2016 - 16:13 4682+ kez okundu.
 

3 VALİ YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI!

Denizli'de iki kaymakam ile üç vali yardımcısının görevden alındığı öğrenildi.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak Valilik makamında yaptığı açıklamada,  darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Denizli'de  iki kaymakam ile üç vali yardımcısının daha açığa alındığını kaydetti. Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 2 kaymakam, 3 vali yardımcısı ve 53 emniyet mensubu açığa alındı. Emniyet Müdürlüğü şube müdürlerinden bir kişinin de kaçmaya çalışırken İzmir’de havaalanında yakalandığı öğrenildi. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak yaptığı açıklamada, darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Denizli’de 52 emniyet personelinin açığa alındığını, 1 emniyet müdür yardımcısının ise kaçmaya çalışırken İzmir’deki havaalanında gözaltına alındığını söyledi. Vali Altıparmak, iki kaymakam ile üç vali yardımcısının daha açığa alındığını kaydetti.
Denizli'de iki kaymakam ile üç vali yardımcısının görevden alındığı öğrenildi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak Valilik makamında yaptığı açıklamada,  darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Denizli'de  iki kaymakam ile üç vali yardımcısının daha açığa alındığını kaydetti.

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 2 kaymakam, 3 vali yardımcısı ve 53 emniyet mensubu açığa alındı. Emniyet Müdürlüğü şube müdürlerinden bir kişinin de kaçmaya çalışırken İzmir’de havaalanında yakalandığı öğrenildi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak yaptığı açıklamada, darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Denizli’de 52 emniyet personelinin açığa alındığını, 1 emniyet müdür yardımcısının ise kaçmaya çalışırken İzmir’deki havaalanında gözaltına alındığını söyledi. Vali Altıparmak, iki
kaymakam ile üç vali yardımcısının daha açığa alındığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür