2 GENÇ ÖĞRENCİYE KAÇIRMA GİRİŞİMİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2017 - 15:31, Güncelleme: 14.05.2017 - 16:25 3366+ kez okundu.
 

2 GENÇ ÖĞRENCİYE KAÇIRMA GİRİŞİMİ

Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde gece meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi yada kişiler, üniversite civarında 2 farklı saldırıya imza attı. Birer saat arayla gerçekleşen iki kaçırma girişimi ise ilk kez Denizli'de ilk kez yaşanmıyor.
Dün gece Denizli'de akıllara durgunlık veren bir olay yaşandı. Bu sabah haber bültenlerine yansıyan olayda, genç bir kadın, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zorla kaçırılmak istendi. Sabaha karşı 04:30'da meydana gelen olayın hemen ardından başka bir sokakta benzer bir olay daha yaşandı. Kaçırma girişimleri şehirde gündeme bomba gibi düştü. ÇIĞLIKLARI HAYATINI KURTARDI Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı mahallesinde bir sokakta gece saat 04.00 sıralarında meydana geldiği iddia edilen olayda, üniversite öğrencisi genç bir kadın, yanına gelen tanımadığı şahıslar tarafından zorla arabaya götürülmek istendi. Genç kadının kendisini kaçırmak isteyenlere engel olmaya çalışması fayda etmeyince, attığı çığlıklar hayatını kurtardı. Çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri, hemen balkonlarına ve sokağa koştu.  BİR SAAT ARAYLA İKİNCİ VAKA Yaşanan kaçırma girişimi yetmezmiş  gibi yine aynı bölgede bir başka oalyın daha yaşandığı iddia edildi. Yalnız bu kez saldırganlar, sert kayaya çarptı. Denizlihaber'de yer alan habere göre, Çamlaraltı mahallesinde, gece saat 05:00 sularında otomobilleri genç bir kadının yanına yanaştılar. Yardım isteme bahanesiyle kadının dikkatini dağıtan gözü dönmüş saldırganlar, üniversite öğrencisi genç kadını zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Kadının karete sporu ile ilgileniyor olması hayatını kurtardı. Saldırganlar bu kez sert kayaya çarpmış oldu.  DENİZLİ'DE NELER OLUYOR! Denizli bu gün sabaha karşı meydana gelen olayla sarsılırken, bundan yaklaşık olarak 5 ay önce benzer bir olay daha yaşanmıştı. 25 Aralık gecesi evine gitmek için arkaşlarının evinden yola çıkan genç kadına, Bursa Caddesi'nde yolda yürürken, otomobil ile onu takip eden bir erkek şahıs tarafından cinsel saldırı gerçekleştirilmişti. Aracıyla kadının yanına yaklaşan kişi, pantolonunu çıkarıp cinsel organını genç kadına göstermiş ve kendisiyle birlikte arabaya götürmeye çalışmıştı.  CİNSEL ORGANINI ÇIKARTIP TAVİZDE BULUNDU (HABER İÇİN TIKLAYIN)
Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde gece meydana gelen olayda kimliği belirsiz kişi yada kişiler, üniversite civarında 2 farklı saldırıya imza attı. Birer saat arayla gerçekleşen iki kaçırma girişimi ise ilk kez Denizli'de ilk kez yaşanmıyor.

Dün gece Denizli'de akıllara durgunlık veren bir olay yaşandı. Bu sabah haber bültenlerine yansıyan olayda, genç bir kadın, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zorla kaçırılmak istendi. Sabaha karşı 04:30'da meydana gelen olayın hemen ardından başka bir sokakta benzer bir olay daha yaşandı. Kaçırma girişimleri şehirde gündeme bomba gibi düştü.

ÇIĞLIKLARI HAYATINI KURTARDI

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı mahallesinde bir sokakta gece saat 04.00 sıralarında meydana geldiği iddia edilen olayda, üniversite öğrencisi genç bir kadın, yanına gelen tanımadığı şahıslar tarafından zorla arabaya götürülmek istendi. Genç kadının kendisini kaçırmak isteyenlere engel olmaya çalışması fayda etmeyince, attığı çığlıklar hayatını kurtardı. Çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri, hemen balkonlarına ve sokağa koştu. 

BİR SAAT ARAYLA İKİNCİ VAKA

Yaşanan kaçırma girişimi yetmezmiş  gibi yine aynı bölgede bir başka oalyın daha yaşandığı iddia edildi. Yalnız bu kez saldırganlar, sert kayaya çarptı. Denizlihaber'de yer alan habere göre, Çamlaraltı mahallesinde, gece saat 05:00 sularında otomobilleri genç bir kadının yanına yanaştılar. Yardım isteme bahanesiyle kadının dikkatini dağıtan gözü dönmüş saldırganlar, üniversite öğrencisi genç kadını zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Kadının karete sporu ile ilgileniyor olması hayatını kurtardı. Saldırganlar bu kez sert kayaya çarpmış oldu. 

DENİZLİ'DE NELER OLUYOR!

Denizli bu gün sabaha karşı meydana gelen olayla sarsılırken, bundan yaklaşık olarak 5 ay önce benzer bir olay daha yaşanmıştı. 25 Aralık gecesi evine gitmek için arkaşlarının evinden yola çıkan genç kadına, Bursa Caddesi'nde yolda yürürken, otomobil ile onu takip eden bir erkek şahıs tarafından cinsel saldırı gerçekleştirilmişti. Aracıyla kadının yanına yaklaşan kişi, pantolonunu çıkarıp cinsel organını genç kadına göstermiş ve kendisiyle birlikte arabaya götürmeye çalışmıştı. 

CİNSEL ORGANINI ÇIKARTIP TAVİZDE BULUNDU (HABER İÇİN TIKLAYIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.