"16 NİSAN VATAN MESELESİDİR"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2017 - 10:47, Güncelleme: 05.04.2017 - 11:11 3944+ kez okundu.
 

"16 NİSAN VATAN MESELESİDİR"

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, iktidara sert eleştiriler yöneltti. Karaca; “Biz ortak aklın egemen olacağı bir Türkiye için hayır diyoruz. Unutmayalım ki 16 Nisanda alınacak sonuç siyasi bir mesele değil, vatan meselesidir” dedi.
Türkiye'nin her geçen gün Ortadoğu bataklığına daha fazla sürüklendiğini belirten Karaca; sandıktan çıkan sonuçla rejim değişikliğine gidildiği taktirde Türkiye'yi çok daha zor günlerin beklediğini söyledi. Gülizar Biçer Karaca Referandum ile istenen Anayasa değişikliğinin gerçekleşmesi halinde , sürdürülen dış politika nedeniyle, bu ülkede yaşayan her vatandaşın geleceğinin felaket olacağı uyarısında da bulundu. "TÜRK BAYRAĞINI YAKANLARA SES ÇIKARMADILAR" Bu söylemlerin gerekçelerini sıralayan Karaca, ABD Dışişleri Bakanının Türkiye ziyaretinden bir gün önce Halkbank çalışanın ABD de tutuklandığını hatırlatarak "Türkiye üzerinde çirkin oyunlar oynanıyor. Görev başındakilerde bu kirli oyunun bir parçasıdır. Bildiğiniz gibi bir Halkbank Genel müdür Yardımcısı  geçtiğimiz günlerde ABD'de tutuklandı. Ertesi gün ise, ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyarete geldi. Ertesi gün Fırat Kalkanı operasyonu bitti. Membiç, Rakka ne oldu? Bütün bunlar tesadüf mü? Evet çıkarsa malum devlet kurulur mu? Tek adamlık için önce şehitlerimizin yattığı toprağa, sonra Kerkük'e o bayrağın dikilmesine ne denir? Elbette Hayır denir. Türk bayrağını yakanlara ses çıkarmayanlara, teröristleri özleyip hasretle çağıranları aklayanlara, Türk Milleti 16 Nisan'da sandıkta gereken cevabı verecektir" dedi. "SANDIĞA GİDERKEN ÇOCUĞUNUN, TORUNUNUN YÜZÜNE BAK" Güzel günler için, hayırlı bir gelecek için söz konusu vatan diyerek çalıştıklarını kaydeden Karaca, "Sandığa giderken çocuğunun, torununuzun yüzüne bakın. Nasıl bir Türkiye'de yaşamalarını istiyorsanız, oyunuzun rengi o olsun. Üzüm para etmez, mazot- gübre borcu ödenmez. Çiftçi traktörünü satıp borç ödeyecek. Bu referandum çiftçinin sorununu çözecek mi? Biz ortak aklın egemen olacağı bir Türkiye için mührü kahverenginin üzerine hayır diyerek basıyoruz. Unutmayalım ki 16 Nisan'da alınacak sonuç siyasi bir mesele değil, vatan meselesidir" dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, iktidara sert eleştiriler yöneltti. Karaca; “Biz ortak aklın egemen olacağı bir Türkiye için hayır diyoruz. Unutmayalım ki 16 Nisanda alınacak sonuç siyasi bir mesele değil, vatan meselesidir” dedi.

Türkiye'nin her geçen gün Ortadoğu bataklığına daha fazla sürüklendiğini belirten Karaca; sandıktan çıkan sonuçla rejim değişikliğine gidildiği taktirde Türkiye'yi çok daha zor günlerin beklediğini söyledi. Gülizar Biçer Karaca Referandum ile istenen Anayasa değişikliğinin gerçekleşmesi halinde , sürdürülen dış politika nedeniyle, bu ülkede yaşayan her vatandaşın geleceğinin felaket olacağı uyarısında da bulundu.

"TÜRK BAYRAĞINI YAKANLARA SES ÇIKARMADILAR"

Bu söylemlerin gerekçelerini sıralayan Karaca, ABD Dışişleri Bakanının Türkiye ziyaretinden bir gün önce Halkbank çalışanın ABD de tutuklandığını hatırlatarak "Türkiye üzerinde çirkin oyunlar oynanıyor. Görev başındakilerde bu kirli oyunun bir parçasıdır. Bildiğiniz gibi bir Halkbank Genel müdür Yardımcısı  geçtiğimiz günlerde ABD'de tutuklandı. Ertesi gün ise, ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyarete geldi. Ertesi gün Fırat Kalkanı operasyonu bitti. Membiç, Rakka ne oldu? Bütün bunlar tesadüf mü? Evet çıkarsa malum devlet kurulur mu? Tek adamlık için önce şehitlerimizin yattığı toprağa, sonra Kerkük'e o bayrağın dikilmesine ne denir? Elbette Hayır denir. Türk bayrağını yakanlara ses çıkarmayanlara, teröristleri özleyip hasretle çağıranları aklayanlara, Türk Milleti 16 Nisan'da sandıkta gereken cevabı verecektir" dedi.

"SANDIĞA GİDERKEN ÇOCUĞUNUN, TORUNUNUN YÜZÜNE BAK"

Güzel günler için, hayırlı bir gelecek için söz konusu vatan diyerek çalıştıklarını kaydeden Karaca, "Sandığa giderken çocuğunun, torununuzun yüzüne bakın. Nasıl bir Türkiye'de yaşamalarını istiyorsanız, oyunuzun rengi o olsun. Üzüm para etmez, mazot- gübre borcu ödenmez. Çiftçi traktörünü satıp borç ödeyecek. Bu referandum çiftçinin sorununu çözecek mi? Biz ortak aklın egemen olacağı bir Türkiye için mührü kahverenginin üzerine hayır diyerek basıyoruz. Unutmayalım ki 16 Nisan'da alınacak sonuç siyasi bir mesele değil, vatan meselesidir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.