ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2016 - 09:53, Güncelleme: 14.12.2016 - 09:53 3864+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Denizli'ye uyuşturucu madde (esrar) sokulacağı bilgisini alan Denizli Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; kiralık bir araç ile ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbara istinaden çalışma başlattı. Aracın plaka bilgisi ve şahısların kimliklerini tespit eden polis, düğmeye bastı ve araç Denizli'ye gireceği sırada durdurdu. 3.420 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ! Araç içerisinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada toplam üç bin dört yüz yirmi gram (3420 gram) esrar maddesine ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas teraziye el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı. Çıkarıldıkları adli mercilerce 1 şahıs tutuklandı. 
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Denizli'ye uyuşturucu madde (esrar) sokulacağı bilgisini alan Denizli Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; kiralık bir araç ile ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbara istinaden çalışma başlattı. Aracın plaka bilgisi ve şahısların kimliklerini tespit eden polis, düğmeye bastı ve araç Denizli'ye gireceği sırada durdurdu.

3.420 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ!

Araç içerisinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada toplam üç bin dört yüz yirmi gram (3420 gram) esrar maddesine ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas teraziye el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı. Çıkarıldıkları adli mercilerce 1 şahıs tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.