Yüzükoyun Yatarak Trafiğe Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2015 - 15:44, Güncelleme: 20.04.2015 - 20:23 3218+ kez okundu.
 

Yüzükoyun Yatarak Trafiğe Çıktı

Geçtiğimiz günlerde genç bir motosiklet sürücüsünün yaptıkları hayrete düşürdü.
Denizli - Ankara otoyolunda çekilen görüntüler bu kadarda olmaz dedirtti. Kullandığı motosikletin üzerine yüzükoyun yatan genç bir sürücü, kendisini uyaranlara ve tehlikeye aldırmadan akrobasi hareketler yaparak bir süre aracını bu şekilde kullandı. Çevresindeki araçlara ve insanlara aldırış etmeyen trafik canavarı kendi hayatını riske atmasının yanında diğer sürücülerinde güvenliğini hiçe saydı. Yaklaşık olarak 1 km boyunca motosikletini yatarak kullanan sürücü, bir süre sonra gözden kayboldu.  Haberin videosu için: https://www.youtube.com/watch?v=XZbh6zS5BdU
Geçtiğimiz günlerde genç bir motosiklet sürücüsünün yaptıkları hayrete düşürdü.
Denizli - Ankara otoyolunda çekilen görüntüler bu kadarda olmaz dedirtti. Kullandığı motosikletin üzerine yüzükoyun yatan genç bir sürücü, kendisini uyaranlara ve tehlikeye aldırmadan akrobasi hareketler yaparak bir süre aracını bu şekilde kullandı. Çevresindeki araçlara ve insanlara aldırış etmeyen trafik canavarı kendi hayatını riske atmasının yanında diğer sürücülerinde güvenliğini hiçe saydı. Yaklaşık olarak 1 km boyunca motosikletini yatarak kullanan sürücü, bir süre sonra gözden kayboldu. 

Haberin videosu için: 
https://www.youtube.com/watch?v=XZbh6zS5BdU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.