YOL KENARINDA CESET BULUNDU

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 11:48, Güncelleme: 17.04.2017 - 13:21 4194+ kez okundu.
 

YOL KENARINDA CESET BULUNDU

Tavas ve Bozkurt'da yaşanan cinayetlerin ardından Sarayköy'de de yol kenarında bir kadın cesedi bulundu.
Denizli'de peşi sıra işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Cuma günü Tavas'ta vahşice işlenen cinayetin ardından dün Bozkurt'tan gelen başka bir cinayet haberi şehirde geniş yankı buldu. Daha bu olaylar tazeliğini korurken Sarayköy'de yol kenarında bulunan kadın cesedi gündeme bomba gibi düştü. KAZA MI, CİNAYET Mİ? Sarayköy'ün Sazak mahallesine yakın bir yerde ortaya çıkan olay şöyle gelişti, iddiaya göre, Sazak Yolu üzerinden gelip geçen sürücülerin Jandarma’ya yaptığı ihbar sonucu olay ortaya çıktı. Jandarma olay yerine intikal ettiğinde yol kenarında bir kadın cesedi olduğu belirledi. Olay yerine giden ekiplerin araştırması sonucu hayatını kaybeden kadının trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.  KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEDİ Yol kenarında bulunan kadın cesedinin kime ait olduğu ise henüz bilinmiyor. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamlamasının ardından sağlık ekipleri tarafından alınan  ceset morga kaldırıldı. İlk belirlemelere göre, bulunan kadın cesedinin akşam saatlerinden beri orada olduğu iddialar arasında yerini aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.  
Tavas ve Bozkurt'da yaşanan cinayetlerin ardından Sarayköy'de de yol kenarında bir kadın cesedi bulundu.

Denizli'de peşi sıra işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Cuma günü Tavas'ta vahşice işlenen cinayetin ardından dün Bozkurt'tan gelen başka bir cinayet haberi şehirde geniş yankı buldu. Daha bu olaylar tazeliğini korurken Sarayköy'de yol kenarında bulunan kadın cesedi gündeme bomba gibi düştü.

KAZA MI, CİNAYET Mİ?

Sarayköy'ün Sazak mahallesine yakın bir yerde ortaya çıkan olay şöyle gelişti, iddiaya göre, Sazak Yolu üzerinden gelip geçen sürücülerin Jandarma’ya yaptığı ihbar sonucu olay ortaya çıktı. Jandarma olay yerine intikal ettiğinde yol kenarında bir kadın cesedi olduğu belirledi. Olay yerine giden ekiplerin araştırması sonucu hayatını kaybeden kadının trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. 

KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEDİ

Yol kenarında bulunan kadın cesedinin kime ait olduğu ise henüz bilinmiyor. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamlamasının ardından sağlık ekipleri tarafından alınan  ceset morga kaldırıldı. İlk belirlemelere göre, bulunan kadın cesedinin akşam saatlerinden beri orada olduğu iddialar arasında yerini aldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.