YILDIRIM'IN AKLI HALA DENİZLİ'DE

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2016 - 11:45, Güncelleme: 25.08.2016 - 12:04 4007+ kez okundu.
 

YILDIRIM'IN AKLI HALA DENİZLİ'DE

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, NTV’de katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Konuşmasının bir bölümünde Denizli’de kaybedilen şampiyonluk ile ilgili “Selçuk Dereli, Denizli’de maçı 16 dakika uzattı şampiyonluğumuz gitti” sözlerini sarf eden Yıldırım, "1998’den bu yana Fenerbahçe’nin başına neler gelmiş incelemek lazım. Fenerbahçe’nin stadı, bir tane çekirdek torbasının sahaya atılmasıyla 1-2 maç kapatılmış. Bu oynanan oyunların o zaman farkında değildik. Ne zaman farkına vardık. 2006’dan sonra varmaya başladık. Denizli’deki maçtan sonra görmeye başladık. Bunlar TFF’de teşkilatlanıyordu. TFF her şeyin beyni, orada oluyor her şey. Yıldırım beyin haberi olmadan çok şeyler oldu. Çok değişiklikler oldu. Gelenler kimdir? Yeni gelenler kimdir, neye hizmet edecekler? Bakmak lazım. Şüphem var. Bir yere hizmet etmek için atamalar yapılıyor. Orada dürüstçe çalışan Trabzonlu olabilir. Dürüstçe olduğu için görevden alıyorlar. Bunları anlatırız. Etik Kurulu’nu yanlış olarak sızdırdılar ve buna göre karar aldırmaya çalıştılar.  Buradan giden dökümanlar da polis fezlekesi ile olduğu için Avrupa’ya gönderildi. Dışarıda da Fethullah Gülen operasyon yapmıştır Fenerbahçe’ye." dedi. Bu sözlerin ardından FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli’den cevap da gecikmedi. Canlı yayın sırasında NTV’yi aradığını ancak kendisini yayına başlamadıklarını belirten Dereli, şunları söyledi: “Aziz Yıldırım, Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş. Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı. NTV’nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı. Öyle çamur at izi kalsın yapmak yok. Aziz Yıldırım’a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV’de dahil) Denizli – Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım. Aziz Yıldırım’ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.”
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, NTV’de katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Konuşmasının bir bölümünde Denizli’de kaybedilen şampiyonluk ile ilgili “Selçuk Dereli, Denizli’de maçı 16 dakika uzattı şampiyonluğumuz gitti” sözlerini sarf eden Yıldırım, "1998’den bu yana Fenerbahçe’nin başına neler gelmiş incelemek lazım. Fenerbahçe’nin stadı, bir tane çekirdek torbasının sahaya atılmasıyla 1-2 maç kapatılmış. Bu oynanan oyunların o zaman farkında değildik. Ne zaman farkına vardık. 2006’dan sonra varmaya başladık. Denizli’deki maçtan sonra görmeye başladık. Bunlar TFF’de teşkilatlanıyordu. TFF her şeyin beyni, orada oluyor her şey. Yıldırım beyin haberi olmadan çok şeyler oldu. Çok değişiklikler oldu. Gelenler kimdir? Yeni gelenler kimdir, neye hizmet edecekler? Bakmak lazım. Şüphem var. Bir yere hizmet etmek için atamalar yapılıyor. Orada dürüstçe çalışan Trabzonlu olabilir. Dürüstçe olduğu için görevden alıyorlar. Bunları anlatırız.

Etik Kurulu’nu yanlış olarak sızdırdılar ve buna göre karar aldırmaya çalıştılar.  Buradan giden dökümanlar da polis fezlekesi ile olduğu için Avrupa’ya gönderildi. Dışarıda da Fethullah Gülen operasyon yapmıştır Fenerbahçe’ye." dedi.

Bu sözlerin ardından FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli’den cevap da gecikmedi. Canlı yayın sırasında NTV’yi aradığını ancak kendisini yayına başlamadıklarını belirten Dereli, şunları söyledi:
“Aziz Yıldırım, Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş. Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı. NTV’nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı. Öyle çamur at izi kalsın yapmak yok. Aziz Yıldırım’a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV’de dahil) Denizli – Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım. Aziz Yıldırım’ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.