Yakışır Bozkurt'a

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2015 - 17:53, Güncelleme: 20.07.2015 - 17:53 3477+ kez okundu.
 

Yakışır Bozkurt'a

''Hizmet için varız'' sloganıyla yola çıkan ve Bozkurt'ta göreve geldiği günden bu yana değişim başlatan Belediye Başkanı, Birsen Çelik, ilçeye yeni iş makineleri kazandırdı.
29 Mart seçimlerinden bu yana Belediye Başkanlığı görevini yöneten Birsen Çelik, Bozkurt için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan Çelik, son olarak ilçede kullanılmak üzere bir iş makinesini araç parkuruna kazandırdı.  İlçeye alınan iş makinesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Çelik, direksiyonun başına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bozkurt halkının her zaman en iyi hizmeti hakettiğini söyleyen Çelik, "Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Devlet Malzeme Ofisinden alınan 2015 model Kepçemiz hizmete sunulmuştur. Tüm ilçemize hayırlı olsun" dedi. 
''Hizmet için varız'' sloganıyla yola çıkan ve Bozkurt'ta göreve geldiği günden bu yana değişim başlatan Belediye Başkanı, Birsen Çelik, ilçeye yeni iş makineleri kazandırdı.

29 Mart seçimlerinden bu yana Belediye Başkanlığı görevini yöneten Birsen Çelik, Bozkurt için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok projeye imza atan Çelik, son olarak ilçede kullanılmak üzere bir iş makinesini araç parkuruna kazandırdı. 

İlçeye alınan iş makinesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Çelik, direksiyonun başına geçerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bozkurt halkının her zaman en iyi hizmeti hakettiğini söyleyen Çelik, "Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Devlet Malzeme Ofisinden alınan 2015 model Kepçemiz hizmete sunulmuştur. Tüm ilçemize hayırlı olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.