Vatan Partisi'nden adaylık açıklaması

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2018 - 11:46, Güncelleme: 15.12.2018 - 11:46 2909+ kez okundu.
 

Vatan Partisi'nden adaylık açıklaması

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
Yaklaşan yerel seçimler sonucunda siyasi partiler büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklamaya başladı. Siyasi partilerin özellikle Denizli'de ittifak doğrultusunda adaylarını açıklaması sonucu Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ittifak arayışlarını kirli ve çirkin olarak nitelendirdi. Kasapoğlu yaptığı açıklamada "Son günlerde bazı partilerin yerel seçimlerde bir fazla koltuk kapabilmek için ilkesiz,tutarsız,mantıksız hatta kirli ve çirkin ittifak arayışlarına girdiği görülmektedir. Türk Milletinin,Denizli halkının çıkarlarını değil de kendi menfeatlarını gözeten bu tür ittifak arayışları halkımızda büyük bir tepkiyle karşılanıyor.Kendi parti tabanlarına bile sormadan alınan bu tür kararlar bu partilerin üyelerinde ve seçmenlerinde infiale,moral bozukluğuna ve karamsarlığa yol açıyor. Doğru ittifakta önce halkın sonra partinin çıkarları gelir.Doğru ittifakta önce parti tabanının demokratik iradesi sonra yöneticillerin kararları gelir.Doğru ittifakta önce akıl,mantık ve izan gelir. Vatan Partisi Denizli' nin Atatürkçü,milliyetçi,vatansever kamuoyunda oluşan bu tür karamsarlık  ve umutsuzluğa son veriyor.Partimiz çok yakında özlenen dürüst,nitelikli,birikimli ,birleştirici süpriz belediye başkan adaylarıyla halkımızın karşısında olacaktır. Endişeye gerek yoktur.Gelecek aydınlıktır.Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." dedi. 
Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaklaşan yerel seçimler ve adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaklaşan yerel seçimler sonucunda siyasi partiler büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklamaya başladı. Siyasi partilerin özellikle Denizli'de ittifak doğrultusunda adaylarını açıklaması sonucu Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ittifak arayışlarını kirli ve çirkin olarak nitelendirdi. Kasapoğlu yaptığı açıklamada

"Son günlerde bazı partilerin yerel seçimlerde bir fazla koltuk kapabilmek için ilkesiz,tutarsız,mantıksız hatta kirli ve çirkin ittifak arayışlarına girdiği görülmektedir.

Türk Milletinin,Denizli halkının çıkarlarını değil de kendi menfeatlarını gözeten bu tür ittifak arayışları halkımızda büyük bir tepkiyle karşılanıyor.Kendi parti tabanlarına bile sormadan alınan bu tür kararlar bu partilerin üyelerinde ve seçmenlerinde infiale,moral bozukluğuna ve karamsarlığa yol açıyor. Doğru ittifakta önce halkın sonra partinin çıkarları gelir.Doğru ittifakta önce parti tabanının demokratik iradesi sonra yöneticillerin kararları gelir.Doğru ittifakta önce akıl,mantık ve izan gelir. Vatan Partisi Denizli' nin Atatürkçü,milliyetçi,vatansever kamuoyunda oluşan bu tür karamsarlık  ve umutsuzluğa son veriyor.Partimiz çok yakında özlenen dürüst,nitelikli,birikimli ,birleştirici süpriz belediye başkan adaylarıyla halkımızın karşısında olacaktır. Endişeye gerek yoktur.Gelecek aydınlıktır.Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.