VATAN PARTİSİ YARIŞI ORADAN SÜRDÜRECEK

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 16:24, Güncelleme: 23.02.2019 - 16:24 4046+ kez okundu.
 

VATAN PARTİSİ YARIŞI ORADAN SÜRDÜRECEK

Vatan Partisi yerel seçim çalışmalarını yürütmek ve halklın sorunlarını dinlemek ve çözümlerini anlatmak amacıyla seçim bürosu açtı. Gazi İlkokulu yanında Şehit Şükrü Sokak üzerinde açılan seçim bürosunun açılışına çok sayıda yurttaş ve partili katıldı.
Açılışta konuşan Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Türkiye zorlu süreçten geçiyor, bir vatan savaşı, bir ekonomik savaş veriyor Türkiye. Önümüzde büyük zorluklar var doğrudur ancak büyük çözümler de büyük zorluklardan çıkar. Vatan Partimiz bu zorlukların altından kalkmaya ant içmiştir. Türkiye bu zorlukları geçmişte aşmıştır, şimdi de aşar. Bundan şüphemiz yok. Geçmişte kuvvai milliye gibi fedai örgütler vardı, şimdi de Vatan Partisi var dedi. Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar da, bizler Köy Enstitülü babalarımızdan aldığımız gururla hazırladığımız projelerle göreve hazırız dedi. Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu, yeni bir sayfa açıldığını belirterek, güzel günler göreceğiz, rant için değil halk için, rant için değil üretim için göreve talip oldum dedi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ise böyle gitmez, geldi dayandı bir çözümsüzlük. 1919, 2019 yüz yıllık Mustafa Kemal Atatürk mirası yine kendini dayatıyor. Onun için diyorum ki çözüm var. Biz Vatan Partisi olarak böyle dönemlerin partisiyiz. Bizler Mustafa Kemal’in altı okunda birleşenlerin adayıyız, bizler rant ekonomisine hayır diyenlerin adayıyız. Onun için üzülme Denizli, senin özlemini giderecek adayların göreve hazır dedi
Vatan Partisi yerel seçim çalışmalarını yürütmek ve halklın sorunlarını dinlemek ve çözümlerini anlatmak amacıyla seçim bürosu açtı. Gazi İlkokulu yanında Şehit Şükrü Sokak üzerinde açılan seçim bürosunun açılışına çok sayıda yurttaş ve partili katıldı.

Açılışta konuşan Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, Türkiye zorlu süreçten geçiyor, bir vatan savaşı, bir ekonomik savaş veriyor Türkiye. Önümüzde büyük zorluklar var doğrudur ancak büyük çözümler de büyük zorluklardan çıkar. Vatan Partimiz bu zorlukların altından kalkmaya ant içmiştir. Türkiye bu zorlukları geçmişte aşmıştır, şimdi de aşar. Bundan şüphemiz yok. Geçmişte kuvvai milliye gibi fedai örgütler vardı, şimdi de Vatan Partisi var dedi.

Pamukkale Belediye Başkan adayı Müzeyyen Susar da, bizler Köy Enstitülü babalarımızdan aldığımız gururla hazırladığımız projelerle göreve hazırız dedi. Merkezefendi Belediye Başkan adayı Elif Çobanoğlu, yeni bir sayfa açıldığını belirterek, güzel günler göreceğiz, rant için değil halk için, rant için değil üretim için göreve talip oldum dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ise böyle gitmez, geldi dayandı bir çözümsüzlük. 1919, 2019 yüz yıllık Mustafa Kemal Atatürk mirası yine kendini dayatıyor. Onun için diyorum ki çözüm var. Biz Vatan Partisi olarak böyle dönemlerin partisiyiz. Bizler Mustafa Kemal’in altı okunda birleşenlerin adayıyız, bizler rant ekonomisine hayır diyenlerin adayıyız. Onun için üzülme Denizli, senin özlemini giderecek adayların göreve hazır dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.