Uyuşturucu taciri tutuklandı

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2015 - 14:50, Güncelleme: 12.10.2015 - 14:50 3490+ kez okundu.
 

Uyuşturucu taciri tutuklandı

Karşıyaka mahallesinde uyuşturucu operasyonu.
Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından bir uyuşturucu taciri daha yakalanarak adalete teslim edildi. Kendilerine gelen bir ihbari değerlendiren ekipler, İlimizin Karşıkaya Mahallesinde bir şahsın evine baskın düzenledi. Yapılan baskında uyuşturucu ticareti yapan şahıs yakayı ele verdi.  Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Denizli Emniyet Müdürlüğü narkotim görevlilerince önceki gün ilimiz Karşıyaka mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi.Yapılan aramalarda 669 adet ecstasy uyuşturucu hap bulunarak el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanan bir şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.
Karşıyaka mahallesinde uyuşturucu operasyonu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından bir uyuşturucu taciri daha yakalanarak adalete teslim edildi. Kendilerine gelen bir ihbari değerlendiren ekipler, İlimizin Karşıkaya Mahallesinde bir şahsın evine baskın düzenledi. Yapılan baskında uyuşturucu ticareti yapan şahıs yakayı ele verdi. 

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Denizli Emniyet Müdürlüğü narkotim görevlilerince önceki gün ilimiz Karşıyaka mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı tespit edildi.Yapılan aramalarda 669 adet ecstasy uyuşturucu hap bulunarak el konuldu. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanan bir şüpheli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.