UŞAK'TA VAHŞİ CİNAYET

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2017 - 12:32, Güncelleme: 10.05.2017 - 12:32 3610+ kez okundu.
 

UŞAK'TA VAHŞİ CİNAYET

Bekilli’de yaşayan 38  yaşındaki Osman Çıtır ile 23 yaşındaki Ünal Ergün, Uşak'ta öldürüldü.
Usakguncel.com’un haberine göre; Bekilli’de yaşayan 38  yaşındaki Osman Çıtır ile 23 yaşındaki Ünal Ergün'den 6 Mayıs cumartesi evden ayrıldıktan sonra kendilerinden haber alınamaması üzerine yakınları Pazar günü polisi arayarak kayıp başvurusunda bulundu. Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri iki kişiyi bulmak için çalışma başlatırken, Pazartesi günü  öğle saatlerinde merkeze bağlı Yapağılar köyü yakınlarındaki arazide Osman Çıtır'a ait otomobil terk edilmiş olarak bulundu.   Araçları köy yakınında bulunan iki kişiyi bulmak için bölgede arama başlatan jandarma aynı zamanda telefon kayıtlarını da incelemeye aldı.   Arama çalışmalarına katılan köylülerden Ö.S.’nin şüpheli hareketler sergilemesi üzerine gözaltına alındı. Ö.S. Çıtır ve Ergün'ü öldürdüğünü , daha sonra köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki bir alanda toprağa gömdüğünü itiraf etti.   Cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini kaydeden Ö.S, Çıtır ve Ergün ile köy yakınlarında buluştuklarını bu sırada aralarında tartışma yaşandığını, odun ve tabancayla cinayeti işlediğini söyledi.    Ö.S'nin itirafının ardından olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde arazide iş makinesiyle kazı yapıldı. Yaklaşık 3  metrelik çukurda Çıtır ve Ergün'e ait cesetler bulundu.  Cesetler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Ergün ve Çıtır'ın yakınları sinir krizi geçirdi.
Bekilli’de yaşayan 38  yaşındaki Osman Çıtır ile 23 yaşındaki Ünal Ergün, Uşak'ta öldürüldü.

Usakguncel.com’un haberine göre; Bekilli’de yaşayan 38  yaşındaki Osman Çıtır ile 23 yaşındaki Ünal Ergün'den 6 Mayıs cumartesi evden ayrıldıktan sonra kendilerinden haber alınamaması üzerine yakınları Pazar günü polisi arayarak kayıp başvurusunda bulundu.
Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri iki kişiyi bulmak için çalışma başlatırken, Pazartesi günü  öğle saatlerinde merkeze bağlı Yapağılar köyü yakınlarındaki arazide Osman Çıtır'a ait otomobil terk edilmiş olarak bulundu.
 
Araçları köy yakınında bulunan iki kişiyi bulmak için bölgede arama başlatan jandarma aynı zamanda telefon kayıtlarını da incelemeye aldı.
 
Arama çalışmalarına katılan köylülerden Ö.S.’nin şüpheli hareketler sergilemesi üzerine gözaltına alındı. Ö.S. Çıtır ve Ergün'ü öldürdüğünü , daha sonra köye yaklaşık 3 kilometre mesafedeki bir alanda toprağa gömdüğünü itiraf etti.
 
Cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini kaydeden Ö.S, Çıtır ve Ergün ile köy yakınlarında buluştuklarını bu sırada aralarında tartışma yaşandığını, odun ve tabancayla cinayeti işlediğini söyledi. 
 
Ö.S'nin itirafının ardından olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde arazide iş makinesiyle kazı yapıldı. Yaklaşık 3  metrelik çukurda Çıtır ve Ergün'e ait cesetler bulundu.  Cesetler otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Ergün ve Çıtır'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.