“ülkemizin Geleceği Gençlerimizle Birlikteyiz”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2015 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2015 - 11:28 3041+ kez okundu.
 

“ülkemizin Geleceği Gençlerimizle Birlikteyiz”

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası PAÜ Maliye bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Gerçekeleştirilen söyleşide, ekonomi, vergi, muhasebe ve ülke konuları hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Paü Maliye Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirilen toplantıya DSMMO  Başkanı Necdet Yılmaz ve Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde Eğitmenler katıldı. Etkinlik çerçevesinde bir açıklama yapan Oda Başkanı Yılmaz, “PAÜ Maliye Bölümünde Vergi Dairesi Başkanımızla ve Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde Eğitmenlerimizle birlikte gençlerle öğrencilerlmizle ülke sorunlarından ekonomiyi, vergiyi, muhasebeyi ve geleceği konuştuk. Meslek mensuplarımıza, stajyerlerimize ve yardımcı personellerimize yönelik sayısız çalışmaya imza atarken, ülkemizin geleceği gençlerimizle de birlikte oluyoruz.” Dedi. Kayıtlı ekonomi ve vergi bilincini etkin kılmak amacıyla sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, “Denizli Serbest Muhasebeciler  sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde; Denizli Vergi Dairesi Başkanımız Zafer Evci ile Pamukkale Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümü öğrencilerini, anabilim dalı başkanı Prof.Dr. Ersan Öz hocamız dersteyken ziyaret ettiler. Öğrencilerle söyleşi havasında gerçekleşen ziyarette; kayıtlı ekonomide mali idarenin ve mali müşavirlik mesleğinin önemi masaya yatırıldı.Ayrıca bir diğer etkinlikte ise; Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde gerçekleşti. Oda Başkanı Necdet Yılmaz ve Eğitmenler; Ülkemiz ekonomisi, ülke bütçesinde verginin önemi, verginin oluşumunda mesleğimizin yeri hususlarında sunum yaptı. 
Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası PAÜ Maliye bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Gerçekeleştirilen söyleşide, ekonomi, vergi, muhasebe ve ülke konuları hakkında değerlendirmeler yapıldı.


Paü Maliye Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirilen toplantıya DSMMO  Başkanı Necdet Yılmaz ve Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde Eğitmenler katıldı. Etkinlik çerçevesinde bir açıklama yapan Oda Başkanı Yılmaz, “PAÜ Maliye Bölümünde Vergi Dairesi Başkanımızla ve Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde Eğitmenlerimizle birlikte gençlerle öğrencilerlmizle ülke sorunlarından ekonomiyi, vergiyi, muhasebeyi ve geleceği konuştuk. Meslek mensuplarımıza, stajyerlerimize ve yardımcı personellerimize yönelik sayısız çalışmaya imza atarken, ülkemizin geleceği gençlerimizle de birlikte oluyoruz.” Dedi.

Kayıtlı ekonomi ve vergi bilincini etkin kılmak amacıyla sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyleyen Yılmaz, “Denizli Serbest Muhasebeciler  sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde; Denizli Vergi Dairesi Başkanımız Zafer Evci ile Pamukkale Üniversitesi İ.İ.B.F. Maliye bölümü öğrencilerini, anabilim dalı başkanı Prof.Dr. Ersan Öz hocamız dersteyken ziyaret ettiler. Öğrencilerle söyleşi havasında gerçekleşen ziyarette; kayıtlı ekonomide mali idarenin ve mali müşavirlik mesleğinin önemi masaya yatırıldı.Ayrıca bir diğer etkinlikte ise; Orhan Abalıoğlu Meslek Lisesinde gerçekleşti. Oda Başkanı Necdet Yılmaz ve Eğitmenler; Ülkemiz ekonomisi, ülke bütçesinde verginin önemi, verginin oluşumunda mesleğimizin yeri hususlarında sunum yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.