Uğur Okulları "Seni tanıdıkca önce şaşkınlık ardından büyük bir hayranlık duyuyoruz"

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2018 - 12:17, Güncelleme: 03.12.2018 - 12:17 3837+ kez okundu.
 

Uğur Okulları "Seni tanıdıkca önce şaşkınlık ardından büyük bir hayranlık duyuyoruz"

Denizli Uğur Okulları öğrencileri,öğretmenleri ve kurucusu eşliğinde Atatürk'ün ebedi istiratgahı Anıtkabir'i ziyaret ettiler.
Öğrenciler resmi törene katılarak Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan'ın başkanlığın da mozoleye çelenk koyarak , Ata'mıza saygı duruşunda bulundular. Kurucu Musatfa Kemal Arsalan Anıtkabir özel defterine şu sözleri yazdı : Gazi Musatfa Kemal Atatürk, hayal ettiğin, yaşam verdiğin Cumhuriyetin 95. yılı , doğumunun 137. yılı ve ölümsüzlüğünün 80. yılındayız. İnsanlık ve doğaldır ki tüm Anadolu seni tanıdıkça, yaptıklarının sonuçlarını gördükçe bir şaşkınlık ardından büyük hayranlığın destanını yaşadı. Bizler senin evlatların bu gururun sarhoşluğunun öyle benimsedik ki seni anlamak, yaptıklarını daha bir yüceltip yenilerini inşa etmektense mutlu sarhoşluğumuza sarınıp uyku mahmurluğuna daldık... Atam, merakta kalmayasın, yüz binlerce, milyonlarca çoğalarak öğreniyoruz. Gönlünü ferah tutasın, kurduğunuz Cumhuriyeti yaşatacak bizler, işte huzurundayız. Denizli Uğur Okulları Kurucusu Musatafa Kemal Arslan'ın Anıtkabir özel defteri imzalaması ardından öğrenciler Anıtkabir müzesini gezdiler. Öğrenciler, Atatürk'ün çocukluk, eğitim, askerlik ve devlet yaşamına ilişkin ayrıntı bilği edindiler. Denizli Uğur Okulları öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda yaşanan güçlükleri hissettiler ve Ata'mıza özlemle duygulu anlar yaşadılar.Mustafa Kemal Atatürk'ü asla unutmayacaklarını ve daima onun yolunda ilerleyeceklerini gösterdiler.   
Denizli Uğur Okulları öğrencileri,öğretmenleri ve kurucusu eşliğinde Atatürk'ün ebedi istiratgahı Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Öğrenciler resmi törene katılarak Denizli Uğur Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan'ın başkanlığın da mozoleye çelenk koyarak , Ata'mıza saygı duruşunda bulundular. Kurucu Musatfa Kemal Arsalan Anıtkabir özel defterine şu sözleri yazdı : Gazi Musatfa Kemal Atatürk, hayal ettiğin, yaşam verdiğin Cumhuriyetin 95. yılı , doğumunun 137. yılı ve ölümsüzlüğünün 80. yılındayız. İnsanlık ve doğaldır ki tüm Anadolu seni tanıdıkça, yaptıklarının sonuçlarını gördükçe bir şaşkınlık ardından büyük hayranlığın destanını yaşadı. Bizler senin evlatların bu gururun sarhoşluğunun öyle benimsedik ki seni anlamak, yaptıklarını daha bir yüceltip yenilerini inşa etmektense mutlu sarhoşluğumuza sarınıp uyku mahmurluğuna daldık...

Atam, merakta kalmayasın, yüz binlerce, milyonlarca çoğalarak öğreniyoruz. Gönlünü ferah tutasın, kurduğunuz Cumhuriyeti yaşatacak bizler, işte huzurundayız. Denizli Uğur Okulları Kurucusu Musatafa Kemal Arslan'ın Anıtkabir özel defteri imzalaması ardından öğrenciler Anıtkabir müzesini gezdiler. Öğrenciler, Atatürk'ün çocukluk, eğitim, askerlik ve devlet yaşamına ilişkin ayrıntı bilği edindiler. Denizli Uğur Okulları öğrencileri Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda yaşanan güçlükleri hissettiler ve Ata'mıza özlemle duygulu anlar yaşadılar.Mustafa Kemal Atatürk'ü asla unutmayacaklarını ve daima onun yolunda ilerleyeceklerini gösterdiler.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.