Tutuklama Kararı Verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2015 - 16:25, Güncelleme: 28.12.2015 - 17:38 4129+ kez okundu.
 

Tutuklama Kararı Verildi

61 şüpheli hakkında karar verildi.
"Paralel Devlet Yapılanması" ana soruşturması kapsamında, Fethullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkartıldı.   Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Paralel Devlet Yapılanması" ana soruşturması kapsamında, Fethullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli için Sulh Ceza Hakimliğinin yokluğunda tutuklama kararı çıkarmasını talep etti. Talebi değerlendiren hakimlik, Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkarttı. İSİM İSİM TUTUKLAMA LİSTESİ Birçoğunun yurtdışına çıktığı belirlenen, bir kısmının ise "yurtdışına çıkmış olabileceği" değerlendirilen ve haklarında yokluğunda tutuklama kararı verilen şüpheliler şunlar: "Fethullah Gülen Cevdet Türkyolu İsmail Büyükçelebi Hamdullah Bayram Öztürk Necdet Başaran Sait Aksoy Abdullah Aymaz Bahattin Karataş Sadık Kesmeci Harun Tokak Ahmet Can Ahmet Kara Ali Çelik Halit Esendir İbrahim Kocabıyık İsmail Cingöz Mehmet Ali Şengül Mehmet Erdoğan Tüzün Muammer Türkyılmaz Murat Karabulut Mustafa Muhammet Günay Mustafa Özcan Mustafa Talat Katırcıoğlu Mustafa Yeşil Naci Tosun Osman Hilmi Özdil Osman Karakuş Reşit Haylamaz Sadettin Başer Suat Yıldırım Süleyman Tiftik Süleyman Uysal Şerif Ali Tekalan Ahmet Kirmiç Kudret Ünal Faruk İlk Mehmet Ali Büyükçelebi Talip Büyük İsmet Aksoy Önder Aytaç Cemil Koca Rıdvan Akovalı Hamdi Akın İpek Hüseyin Saruhan Suat Yiğit Ziya Demirel Rahmi Bıyık Hüseyin Kara Tuncay Delibaşı Barbaros Kocakurt Bekir Baz İrfan Yılmaz Necdet İçel Nevzat Ayvacı Ali Ursavaş Mehmet Hanefi Sözen Ahmet Şahinalp Ahmet Kurucan Abdulletif Tapkan Selman Kuzu Cemal Türk."
61 şüpheli hakkında karar verildi.

"Paralel Devlet Yapılanması" ana soruşturması kapsamında, Fethullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkartıldı.

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Paralel Devlet Yapılanması" ana soruşturması kapsamında, Fethullah Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli için Sulh Ceza Hakimliğinin yokluğunda tutuklama kararı çıkarmasını talep etti.

Talebi değerlendiren hakimlik, Gülen'in de arasında bulunduğu 61 şüpheli hakkında yokluğunda tutuklama kararı çıkarttı.

İSİM İSİM TUTUKLAMA LİSTESİ

Birçoğunun yurtdışına çıktığı belirlenen, bir kısmının ise "yurtdışına çıkmış olabileceği" değerlendirilen ve haklarında yokluğunda tutuklama kararı verilen şüpheliler şunlar:

"Fethullah Gülen

Cevdet Türkyolu

İsmail Büyükçelebi

Hamdullah Bayram Öztürk

Necdet Başaran

Sait Aksoy

Abdullah Aymaz

Bahattin Karataş

Sadık Kesmeci

Harun Tokak

Ahmet Can

Ahmet Kara

Ali Çelik

Halit Esendir

İbrahim Kocabıyık

İsmail Cingöz

Mehmet Ali Şengül

Mehmet Erdoğan Tüzün

Muammer Türkyılmaz

Murat Karabulut

Mustafa Muhammet Günay

Mustafa Özcan

Mustafa Talat Katırcıoğlu

Mustafa Yeşil

Naci Tosun

Osman Hilmi Özdil

Osman Karakuş

Reşit Haylamaz

Sadettin Başer

Suat Yıldırım

Süleyman Tiftik

Süleyman Uysal

Şerif Ali Tekalan

Ahmet Kirmiç

Kudret Ünal

Faruk İlk

Mehmet Ali Büyükçelebi

Talip Büyük

İsmet Aksoy

Önder Aytaç

Cemil Koca

Rıdvan Akovalı

Hamdi Akın İpek

Hüseyin Saruhan

Suat Yiğit

Ziya Demirel

Rahmi Bıyık

Hüseyin Kara

Tuncay Delibaşı

Barbaros Kocakurt

Bekir Baz

İrfan Yılmaz

Necdet İçel

Nevzat Ayvacı

Ali Ursavaş

Mehmet Hanefi Sözen

Ahmet Şahinalp

Ahmet Kurucan

Abdulletif Tapkan

Selman Kuzu

Cemal Türk."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.