Tonlarca kaçak alkol ve sigara yakalandı

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2015 - 15:00, Güncelleme: 05.11.2015 - 15:00 2931+ kez okundu.
 

Tonlarca kaçak alkol ve sigara yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde sigara ve içki kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.
İlimizde kaçak sigara satışı yapan işyerlerinin tespit edilip, şüpheli şahısların yakalanarak faaliyetlerine son verilmesi amacıyla yapılan aramada, yaklaşık 7000 pakete yakın kaçak sigara bulunarak el konuldu. İlimizde bir işyerine ait depo olarak kullanılan bir adreste yapılan aramada, farklı ebatlardaki plastik su şişeleri içerisinde, üzerlerinde bandrol bulunmayan el yapımı toplam 1 ton üzerinde şarap bulunarak el konuldu. Kaçak sigaralarla ilgili 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan 2 şüpheli şahıs, şaraplarla ilgili olarak da 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanunu’na muhalefet suçundan 2 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde sigara ve içki kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışma yapıldı.

İlimizde kaçak sigara satışı yapan işyerlerinin tespit edilip, şüpheli şahısların yakalanarak faaliyetlerine son verilmesi amacıyla yapılan aramada, yaklaşık 7000 pakete yakın kaçak sigara bulunarak el konuldu.

İlimizde bir işyerine ait depo olarak kullanılan bir adreste yapılan aramada, farklı ebatlardaki plastik su şişeleri içerisinde, üzerlerinde bandrol bulunmayan el yapımı toplam 1 ton üzerinde şarap bulunarak el konuldu.

Kaçak sigaralarla ilgili 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan 2 şüpheli şahıs, şaraplarla ilgili olarak da 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanunu’na muhalefet suçundan 2 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.