TIR SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 17:58, Güncelleme: 27.03.2017 - 19:15 3280+ kez okundu.
 

TIR SÜRÜCÜSÜ ÖLÜ BULUNDU!

Denizli'de bu gün bir ölüm vakası daha yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Sümer Mahallesi, 3. Sanayi Sitesi, 2467 sokak üzerindeki Macaristan Plakalı park halindeki TIR'ın içerisindeki sürücü ölü olarak bulundu.
Alınan bilgilere göre, Cuma günü Denizli’ye gelen LKU-356 Macaristan Plakalı TIR sürücüsü 2467 sokak üzerindeki bir boşluk alana park ettiği aracının içinde cansız bir halde bulundu. Cumartesi ve Pazar Günü kendisinden haber alamayan firma yetkilileri 1957 doğumlu Jozsef Sipos isimli TIR sürücüsüne ulaşmak için her yolu denedi. 2467 sokak üzerindeki bir boşluğa park eden tır sürücüsü için hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ne kadar uğraşırsa uğraşsın tırın arkasındaki yatakta yatan sürücüyü uyandıramadı. Daha sonra çilingir çağırıldı ve kapı açılınca acı gerçek ortaya çıktı. Tır sürücüsü, tır içerisinde ölü bulundu. Hemen emniyet güçlerine haber verildi. Olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri Macar uyruklu sürücünün öldüğünü belirledi ve savcıya haber verildi.  Araçtan çıkartılan şahıs otopsi için hastaneye kaldırıldı. 
Denizli'de bu gün bir ölüm vakası daha yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Sümer Mahallesi, 3. Sanayi Sitesi, 2467 sokak üzerindeki Macaristan Plakalı park halindeki TIR'ın içerisindeki sürücü ölü olarak bulundu.

Alınan bilgilere göre, Cuma günü Denizli’ye gelen LKU-356 Macaristan Plakalı TIR sürücüsü 2467 sokak üzerindeki bir boşluk alana park ettiği aracının içinde cansız bir halde bulundu. Cumartesi ve Pazar Günü kendisinden haber alamayan firma yetkilileri 1957 doğumlu Jozsef Sipos isimli TIR sürücüsüne ulaşmak için her yolu denedi.

2467 sokak üzerindeki bir boşluğa park eden tır sürücüsü için hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ne kadar uğraşırsa uğraşsın tırın arkasındaki yatakta yatan sürücüyü uyandıramadı. Daha sonra çilingir çağırıldı ve kapı açılınca acı gerçek ortaya çıktı. Tır sürücüsü, tır içerisinde ölü bulundu. Hemen emniyet güçlerine haber verildi. Olay yeri inceleme ve sağlık ekipleri Macar uyruklu sürücünün öldüğünü belirledi ve savcıya haber verildi. 

Araçtan çıkartılan şahıs otopsi için hastaneye kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.