"TERÖRİST MİSİNİZ?"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2019 - 14:15, Güncelleme: 05.03.2019 - 15:40 3469+ kez okundu.
 

"TERÖRİST MİSİNİZ?"

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, "Terörist misiniz?" sorusuna Kuvayi Milliye örneği ile cevap verdi.
CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Miletvekili Şahin Tin'in "Zillet İttifakı" MHP İl Başkanı Cafer Birtürk'ün ise "İktidara oy vermezseniz hizmet alamazssınız" sözlerine sert tepki gösterdi. Yapılan basın açıklaması sonrası soruları cevaplayan Sancar bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde sürekli dile getirdiği "Millet İttifakı" ile terörü bağdaştırması örneğinden yola çıkarak  sorduğu "Terörist misiniz?" sorusuna geçmişten örneklerle cevap verdi.  Sancar verdiği cevapta şu ifadelare yerdi "1923'ten bu zamana kadar bizler Kuvai Milliyeciyiz. Her zaman Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkmış bu gün yine Cumhuriyet ile nefes alan ögürlükle nefes veren bir partinin üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Ben terörizm ve terörist dedikleri zaman her zaman söylüyorum hep unutuyorlar ama biz balık hafızalı değiliz ve unutmuyoruz. Düne kadar sınırda halay çekenler çadır mahkemelerinde teröristim pişman değilim diyenleri  affedenler  Bugün şanlı CHP'nin ş sine laf edemezler. Bu gün terörün ve teröristin kimlerin hatalı politakaları yüzünden çoğaldığını biliyoruz. Yaşı kaç olursa olsun ben herkese sormak istiyorum. Bu millet 1923 yılından bugüne kadar bilmediği duymadığı Ceraplus ve El Bab diye bir yer öğrendi. Bunları bilen var mıydı? Bugün Ortadoğu terör yuvası haline gelmiştir. O terörü koridoru hangi yanlış politikalar sonucunda oluşmuştur bunun hesabının 17 yıldır iktidarda olanlar versin.
CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, "Terörist misiniz?" sorusuna Kuvayi Milliye örneği ile cevap verdi.

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Miletvekili Şahin Tin'in "Zillet İttifakı" MHP İl Başkanı Cafer Birtürk'ün ise "İktidara oy vermezseniz hizmet alamazssınız" sözlerine sert tepki gösterdi. Yapılan basın açıklaması sonrası soruları cevaplayan Sancar bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde sürekli dile getirdiği "Millet İttifakı" ile terörü bağdaştırması örneğinden yola çıkarak  sorduğu "Terörist misiniz?" sorusuna geçmişten örneklerle cevap verdi. 

Sancar verdiği cevapta şu ifadelare yerdi "1923'ten bu zamana kadar bizler Kuvai Milliyeciyiz. Her zaman Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sahip çıkmış bu gün yine Cumhuriyet ile nefes alan ögürlükle nefes veren bir partinin üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Ben terörizm ve terörist dedikleri zaman her zaman söylüyorum hep unutuyorlar ama biz balık hafızalı değiliz ve unutmuyoruz. Düne kadar sınırda halay çekenler çadır mahkemelerinde teröristim pişman değilim diyenleri  affedenler  Bugün şanlı CHP'nin ş sine laf edemezler. Bu gün terörün ve teröristin kimlerin hatalı politakaları yüzünden çoğaldığını biliyoruz. Yaşı kaç olursa olsun ben herkese sormak istiyorum. Bu millet 1923 yılından bugüne kadar bilmediği duymadığı Ceraplus ve El Bab diye bir yer öğrendi. Bunları bilen var mıydı? Bugün Ortadoğu terör yuvası haline gelmiştir. O terörü koridoru hangi yanlış politikalar sonucunda oluşmuştur bunun hesabının 17 yıldır iktidarda olanlar versin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.