TED DENİZLİ KOLEJİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2018 - 15:19, Güncelleme: 26.11.2018 - 15:19 3832+ kez okundu.
 

TED DENİZLİ KOLEJİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

TED Denizli Koleji; öğretmenleri onurlandırmak için her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü’nü bir kahvaltı organizasyonu ile kutladı.
  Öğretmenler Günü nedeni ile okulda düzenlenen kutlama etkinliklerinden sonra 24 Kasım günü Big Chefs’de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda TED Denizli Koleji’nde 5 yıllık görev süresini tamamlayan öğretmenlere teşekkür plaketi verildi ve keyifli anlar yaşandı. Teşekkür plaketlerinin yanısıra, öğretmenlere hediyelerin verildiği etkinlikte öğretmenlerin öğrencilik anıları, yeni dönemin başarı ile tamamlanan ilk günleri, gelecek planları ve projeler konuşuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere verdiği önemin ve Türk Eğitim Derneği’nin 91 yıldır Türk Eğitim sisteminde gerçekleştirdiği çalışmaların altını çizen Yönetim Kurulu Üyesi Handan Oto her öğrencinin hayatında, kendilerine yol çizen ve elinden tutan öğretmenlerin olduğunun hatırlatarak, daha aydınlık bir Türkiye için Türk Eğitim Derneği meşalesini gönülden taşıyan öğretmenlere teşekkür etti.
TED Denizli Koleji; öğretmenleri onurlandırmak için her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü’nü bir kahvaltı organizasyonu ile kutladı.

 

Öğretmenler Günü nedeni ile okulda düzenlenen kutlama etkinliklerinden sonra 24 Kasım günü Big Chefs’de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda TED Denizli Koleji’nde 5 yıllık görev süresini tamamlayan öğretmenlere teşekkür plaketi verildi ve keyifli anlar yaşandı.

Teşekkür plaketlerinin yanısıra, öğretmenlere hediyelerin verildiği etkinlikte öğretmenlerin öğrencilik anıları, yeni dönemin başarı ile tamamlanan ilk günleri, gelecek planları ve projeler konuşuldu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere verdiği önemin ve Türk Eğitim Derneği’nin 91 yıldır Türk Eğitim sisteminde gerçekleştirdiği çalışmaların altını çizen Yönetim Kurulu Üyesi Handan Oto her öğrencinin hayatında, kendilerine yol çizen ve elinden tutan öğretmenlerin olduğunun hatırlatarak, daha aydınlık bir Türkiye için Türk Eğitim Derneği meşalesini gönülden taşıyan öğretmenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.