TARLADA CESET!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2017 - 12:03, Güncelleme: 14.04.2017 - 12:03 3832+ kez okundu.
 

TARLADA CESET!

Denizli'nin Güney İlçesi'nde, tarlada koyunlarını otlatan bir çoban tarafından ceset bulundu.
Edinilen bilgilere göre, çobanlık yapan bir kişi koyunlarını otlatmak için çıktığı boş arazide bir erkek cesedi ile karşılaştı. Çoban'ın durumu güvenlik güçlerine haber vermesiyle inceleme başlatıldı. Gümül'ün, yapılan otopsi sonucunda tarım ilacı içerek yaşamına son verdiği belirlendi. Cesedin Karaağaçlı Mahallesi'nde yaşayan tekstil işçisi Alaaddin Gümül'e ait olduğu belirlendi. Zirai tarım ilacı içerek intihar eden Alaaddin Gümül'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Denizli'nin Güney İlçesi'nde, tarlada koyunlarını otlatan bir çoban tarafından ceset bulundu.

Edinilen bilgilere göre, çobanlık yapan bir kişi koyunlarını otlatmak için çıktığı boş arazide bir erkek cesedi ile karşılaştı. Çoban'ın durumu güvenlik güçlerine haber vermesiyle inceleme başlatıldı. Gümül'ün, yapılan otopsi sonucunda tarım ilacı içerek yaşamına son verdiği belirlendi. Cesedin Karaağaçlı Mahallesi'nde yaşayan tekstil işçisi Alaaddin Gümül'e ait olduğu belirlendi. Zirai tarım ilacı içerek intihar eden Alaaddin Gümül'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.