Tarımsal sulamaya dev destek

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2016 - 12:23, Güncelleme: 27.04.2016 - 12:23 4309+ kez okundu.
 

Tarımsal sulamaya dev destek

Tarımsal alanlarda rekolte ve kalitenin artması için tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlatıldı.
Kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal alanlarda rekolte ve kalitenin artması için tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir’in üreticiye verdiği tarımsal desteklerin daha çok ve daha kaliteli ürün olarak çiftçiye geri döneceğini anlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlattı. Proje ile suyun kaynağından gelirken kayba uğramaması ve sulama yapılacak bölgeye daha hızlı ve engelsiz bir şekilde ulaşımı amaçlanıyor. İlk olarak Çameli İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamında tören düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, törende yaptığı konuşmada, Çameli’de her zaman güzel işlere vesile olmaya çalıştıklarını belirterek, “İlçemizde ne ihtiyaç varsa anında giderme konusunda gayret sarf ettik. Tabi bunu sizlerden aldığımız güçle yaptık. Sizler hep yanımızda oldunuz. Sizlerin verdiği o gücü Çameli’ye hizmet olarak döndürmek boynumuzun borcuydu” dedi.
Tarımsal alanlarda rekolte ve kalitenin artması için tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlatıldı.

Kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarımsal alanlarda rekolte ve kalitenin artması için tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir’in üreticiye verdiği tarımsal desteklerin daha çok ve daha kaliteli ürün olarak çiftçiye geri döneceğini anlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tarımsal amaçlı sulama borusu hibe programı başlattı. Proje ile suyun kaynağından gelirken kayba uğramaması ve sulama yapılacak bölgeye daha hızlı ve engelsiz bir şekilde ulaşımı amaçlanıyor.

İlk olarak Çameli İlçesi’nde hayata geçirilen proje kapsamında tören düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Zolan, törende yaptığı konuşmada, Çameli’de her zaman güzel işlere vesile olmaya çalıştıklarını belirterek, “İlçemizde ne ihtiyaç varsa anında giderme konusunda gayret sarf ettik. Tabi bunu sizlerden aldığımız güçle yaptık. Sizler hep yanımızda oldunuz. Sizlerin verdiği o gücü Çameli’ye hizmet olarak döndürmek boynumuzun borcuydu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.