TAKBİS protokolü imzalandı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2015 - 16:20, Güncelleme: 14.09.2015 - 16:20 3464+ kez okundu.
 

TAKBİS protokolü imzalandı

Bozkurt Belediyesi ile Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında TAKBİS protokolü imzalandı.
Bu protokol çerçevesinde tapu kaytları, sayısallaştırma, kadastral çözümler, bilgisayar ortamına aktarılarak gerek özel gerekse kamu taşınmaz malların etkin biçimde takip ve kontrolü sağlanacak. Bundan sonra Bozkurt ilçesindeki vatandaşlar güvenilir, güncel ve hızlı bir biçimde Tapu ve Kadastro bilgi sisteminden yararlanacak. Bu günkü protokolün imzalanmasında Bozkurt Belediye Başkanı‪ Birsen Çelik, Bozkurt İlçe Kaymakamı Muhammed Zennur KARASU, Bozkurt Tapu Kadastro Müdürü Kani Hatipoğlu, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdürü Süleyman Özen, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdür Yardımcısı Halil Nazif Bayındır, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Gökçakır hazır bulundu. 
Bozkurt Belediyesi ile Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında TAKBİS protokolü imzalandı.

Bu protokol çerçevesinde tapu kaytları, sayısallaştırma, kadastral çözümler, bilgisayar ortamına aktarılarak gerek özel gerekse kamu taşınmaz malların etkin biçimde takip ve kontrolü sağlanacak.
Bundan sonra Bozkurt ilçesindeki vatandaşlar güvenilir, güncel ve hızlı bir biçimde Tapu ve Kadastro bilgi sisteminden yararlanacak.
Bu günkü protokolün imzalanmasında Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Bozkurt İlçe Kaymakamı Muhammed Zennur KARASU, Bozkurt Tapu Kadastro Müdürü Kani Hatipoğlu, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdürü Süleyman Özen, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdür Yardımcısı Halil Nazif Bayındır, Tapu Kadastro Denizli Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Gökçakır hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.