Şırnak'da 2 Ölü 24 Yaralı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 20:23, Güncelleme: 30.05.2016 - 20:23 3091+ kez okundu.
 

Şırnak'da 2 Ölü 24 Yaralı

Şırnak Silopi İlçesi’nde PKK’lı teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı bugün akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında patlattı.
Şırnak Silopi İlçesi’nde PKK’lı teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı bugün akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında patlattı. Saldırıda resmi olmayan  ilk bilgilere göre  2 Sivil öldü 5 i polis 24 yaralı olduğu  belirtilirken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay, bugün saat 19.15 sıralarında Silopi’nin uluslararası İpekyolu üzerindeki bir halı saha yakınlarında meydana geldi. İlk bilgilere göre polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler yola yerleştirdileri bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada, ilk bilgilere göre 2 sivil ölürken  5 i  polis 24 kişi yaralanırken, yaralılar arasında sivillerin de bulunduğu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ile güvenlik görevlileri sevk edildi.
Şırnak Silopi İlçesi’nde PKK’lı teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı bugün akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında patlattı.

Şırnak Silopi İlçesi’nde PKK’lı teröristler, yola yerleştirdikleri bombayı bugün akşam saatlerinde polis aracının geçişi sırasında patlattı. Saldırıda resmi olmayan  ilk bilgilere göre  2 Sivil öldü 5 i polis 24 yaralı olduğu  belirtilirken, bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olay, bugün saat 19.15 sıralarında Silopi’nin uluslararası İpekyolu üzerindeki bir halı saha yakınlarında meydana geldi. İlk bilgilere göre polis aracının geçişi sırasında PKK’lı teröristler yola yerleştirdileri bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada, ilk bilgilere göre 2 sivil ölürken  5 i  polis 24 kişi yaralanırken, yaralılar arasında sivillerin de bulunduğu bildirildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans ile güvenlik görevlileri sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.