SİLAH SKANDALINA SORUŞTURMA

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2017 - 17:11, Güncelleme: 03.05.2017 - 17:11 4184+ kez okundu.
 

SİLAH SKANDALINA SORUŞTURMA

Denizlispor ile Elazığspor maçında yaşanan silahlı taraftar olayına Denizli Valiliği soruşturma başlattı.
Valilik’ten gelen yazıda şu görüşlere yer verildi, “29 Nisan 2017 günü saat:15.00’de Denizli Atatürk Stadyumunda TFF 1. Ligin 30. haftasında Denizlispor-Elazığspor arasında oynanan müsabakada maç başlamadan önce İstiklal Marşı okunurken Elazığsporlu bir taraftarın Elazığspor atkısı açtığı sırada belindeki silahla fotoğraflandığı tespit edilmişti. Ertem Şener'in Beyaz TV'de sunduğu Beyaz Futbol programında gündeme getirilen bu olayın ardından Valilişk tarafından inceleme başlatılmıştı. Yapılan bu incelemenin ardından müsabakada, stadyumda alınan emniyet tedbirlerinden sorumlu Özel Güvenlik görevlileri ve diğer resmi görevliler hakkında Denizli Valiliğince gerekli soruşturma başlatıldıldığı açıklandı.
Denizlispor ile Elazığspor maçında yaşanan silahlı taraftar olayına Denizli Valiliği soruşturma başlattı.

Valilik’ten gelen yazıda şu görüşlere yer verildi, “29 Nisan 2017 günü saat:15.00’de Denizli Atatürk Stadyumunda TFF 1. Ligin 30. haftasında Denizlispor-Elazığspor arasında oynanan müsabakada maç başlamadan önce İstiklal Marşı okunurken Elazığsporlu bir taraftarın Elazığspor atkısı açtığı sırada belindeki silahla fotoğraflandığı tespit edilmişti.

Ertem Şener'in Beyaz TV'de sunduğu Beyaz Futbol programında gündeme getirilen bu olayın ardından Valilişk tarafından inceleme başlatılmıştı. Yapılan bu incelemenin ardından müsabakada, stadyumda alınan emniyet tedbirlerinden sorumlu Özel Güvenlik görevlileri ve diğer resmi görevliler hakkında Denizli Valiliğince gerekli soruşturma başlatıldıldığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.