Sema Ramazanoğlu muamması

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2016 - 13:52, Güncelleme: 24.05.2016 - 13:52 3536+ kez okundu.
 

Sema Ramazanoğlu muamması

Adı "Ensar skandallarıyla" anılan Sema Ramazanoğlu bakanlık koltuğuna veda etti. Ramazanoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcılığına getirileceği konuşuluyor.
Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yer almaması kulislerde önce “Ensar” çiziği olarak yorumlandı işin aslı ise sonradan ortaya çıktı. YILDIRIM’IN KURMAYI OLACAK AKP’nin MKYK’sına alınan Sema Ramazanoğlu’nun önümüzdeki günlerde Binali Yıldırım tarafından ‘A takımı’ olarak bilinen AKP MYK’sına alınacağı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirileceği öğrenildi. ADI ENSAR VAKFI’YLA ANILMIŞTI Bakan Ramazanoğlu Mart ayında ortaya çıkan Karaman’daki çocuklara tecavüz skandalı ile ilgili olarak “Bir tecavüz olayı Ensar Vakfı’nı karalamak için gerekçe olamaz” demiş ve tartışmalara neden olmuştu. KABİNEDE TEK KADIN BAKAN VAR Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Razamanoğlu yerine gelen Fatma Betül Sayan Kaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kabinedeki tek kadın bakan oldu. Önceki hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini Fatma Güldemet Sarı yürütüyordu. Onun yerine Mehmet Özhaseki’nin getirilmesiyle kabinedeki kadın bakan sayısı bire indi.     KAYNAK: SÖZCÜ
Adı "Ensar skandallarıyla" anılan Sema Ramazanoğlu bakanlık koltuğuna veda etti. Ramazanoğlu'nun AKP Genel Başkan Yardımcılığına getirileceği konuşuluyor.

Yeni kabinede Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun yer almaması kulislerde önce “Ensar” çiziği olarak yorumlandı işin aslı ise sonradan ortaya çıktı.

YILDIRIM’IN KURMAYI OLACAK

AKP’nin MKYK’sına alınan Sema Ramazanoğlu’nun önümüzdeki günlerde Binali Yıldırım tarafından ‘A takımı’ olarak bilinen AKP MYK’sına alınacağı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirileceği öğrenildi.

ADI ENSAR VAKFI’YLA ANILMIŞTI

Bakan Ramazanoğlu Mart ayında ortaya çıkan Karaman’daki çocuklara tecavüz skandalı ile ilgili olarak “Bir tecavüz olayı Ensar Vakfı’nı karalamak için gerekçe olamaz” demiş ve tartışmalara neden olmuştu.

KABİNEDE TEK KADIN BAKAN VAR

Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Razamanoğlu yerine gelen Fatma Betül Sayan Kaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak kabinedeki tek kadın bakan oldu. Önceki hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini Fatma Güldemet Sarı yürütüyordu. Onun yerine Mehmet Özhaseki’nin getirilmesiyle kabinedeki kadın bakan sayısı bire indi.

 

 

KAYNAK: SÖZCÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.