Şehit Ateşi Denizli'ye Düştü

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2016 - 14:28, Güncelleme: 17.12.2016 - 15:31 3383+ kez okundu.
 

Şehit Ateşi Denizli'ye Düştü

Kayseri'de gerçekleşen bombalı saldırıda bir şehit haberi de Denizli'ye düştü.
Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman askerimiz şehit oldu. Şehitlerden biri Denizlili olduğu öğrenildi Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Otobüste çarşı iznine çıkan askerlerin bulunuyordu. Genelkurmay Başkanlığı Kayseri'deki patlamada, 13 askerin şehit olduğunu, 55 personel yaralandığını açıklamıştı. Şehitlerin ismi açıklamasıyla ardından acı haber Denizli’ye ulaştı. Çal Bayıralan mahallesinden olduğu öğrenilen Hasan İlhan şehit düştü.     7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kayseri’de hain saldırı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Soylu açıklamasında, saldırıyla ilgili 7 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı ve 5 kişinin de arandığını belirtti. İçişleri Bakanı Soylu, saldırıyı düzenleyen teröristin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.
Kayseri'de gerçekleşen bombalı saldırıda bir şehit haberi de Denizli'ye düştü.

Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman askerimiz şehit oldu. Şehitlerden biri Denizlili olduğu öğrenildi

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi kampüsünde bugün saat 08.45'de bir halk otobüsünde patlama meydana geldi. Otobüste çarşı iznine çıkan askerlerin bulunuyordu. Genelkurmay Başkanlığı Kayseri'deki patlamada, 13 askerin şehit olduğunu, 55 personel yaralandığını açıklamıştı. Şehitlerin ismi açıklamasıyla ardından acı haber Denizli’ye ulaştı. Çal Bayıralan mahallesinden olduğu öğrenilen Hasan İlhan şehit düştü.

 

 

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kayseri’de hain saldırı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Soylu açıklamasında, saldırıyla ilgili 7 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı ve 5 kişinin de arandığını belirtti. İçişleri Bakanı Soylu, saldırıyı düzenleyen teröristin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.