ŞAVLUK: HOROZ SERİYİ SÜRDÜRECEK

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2015 - 13:03, Güncelleme: 26.10.2015 - 13:03 2796+ kez okundu.
 

ŞAVLUK: HOROZ SERİYİ SÜRDÜRECEK

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Yeni Malatyaspor galibiyetinin başlangıç olduğunu açıkladı.
Kötü gidişe böyle önemli bir deplasmanda ‘dur’ dediklerini ifade eden Başkan Şavluk, oynanan futbolun ise ışık verdiğini söyledi. Malatya galibiyetinin devamının geleceğini belirten Şavluk, “Bunun devamı Kayseri Erciyesspor’u yenerek getireceğiz. Takım her geçen gün oturuyor. Denizlililer artık korkulu rüya görmeyecek. Bir galibiyetle her şeyin bitmeyeceğini biliyoruz. Ancak, taraftarlarımız Kayseri Erciyespor maçında bizi yalnız bırakmasın. Birlik içinde galibiyet serisini sürdüreceğiz” dedi. PRİM SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK Prim sisteminde yenilik yaptıklarını ve paket prim oluşturduklarını kaydeden Şavluk, yönetimin kendi üzerine düşen görevi yaptığını söyledi. Şavluk, “Malatya galibiyetiyle 90 bin TL prim dağıtılacak. Kayseri Erciyes ve Altınordu maçının da kazanılması durumunda normal primin dışında 90 bin TL ekstra dağıtılacak” dedi. MAÇ SAATİ GERİYE ALINDI Denizlispor ‘un Çarşamba günü konuk edeceği Kayseri Erciyesspor karşılaşması 2 saat geriye alındı. Programda 17.30 olarak belirtilen maç, Kayseri Erciyes yönetiminin müracaatı ile 15.30’a alındı. Erciyes yönetimi, Denizli’den dönüşün sıkıntılı olacağını ve aynı gün uçağa yetişmek için karşılaşmayı erken bir saate çekmek için müracaat ettiği, bunu da Denizlispor yönetiminin kabul ettiğini belirtildi. HACI SELAMOĞLU
Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Yeni Malatyaspor galibiyetinin başlangıç olduğunu açıkladı.

Kötü gidişe böyle önemli bir deplasmanda ‘dur’ dediklerini ifade eden Başkan Şavluk, oynanan futbolun ise ışık verdiğini söyledi. Malatya galibiyetinin devamının geleceğini belirten Şavluk, “Bunun devamı Kayseri Erciyesspor’u yenerek getireceğiz. Takım her geçen gün oturuyor. Denizlililer artık korkulu rüya görmeyecek. Bir galibiyetle her şeyin bitmeyeceğini biliyoruz. Ancak, taraftarlarımız Kayseri Erciyespor maçında bizi yalnız bırakmasın. Birlik içinde galibiyet serisini sürdüreceğiz” dedi.

PRİM SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK

Prim sisteminde yenilik yaptıklarını ve paket prim oluşturduklarını kaydeden Şavluk, yönetimin kendi üzerine düşen görevi yaptığını söyledi. Şavluk, “Malatya galibiyetiyle 90 bin TL prim dağıtılacak. Kayseri Erciyes ve Altınordu maçının da kazanılması durumunda normal primin dışında 90 bin TL ekstra dağıtılacak” dedi.

MAÇ SAATİ GERİYE ALINDI

Denizlispor ‘un Çarşamba günü konuk edeceği Kayseri Erciyesspor karşılaşması 2 saat geriye alındı. Programda 17.30 olarak belirtilen maç, Kayseri Erciyes yönetiminin müracaatı ile 15.30’a alındı. Erciyes yönetimi, Denizli’den dönüşün sıkıntılı olacağını ve aynı gün uçağa yetişmek için karşılaşmayı erken bir saate çekmek için müracaat ettiği, bunu da Denizlispor yönetiminin kabul ettiğini belirtildi.

HACI SELAMOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.