Sandık kurulu üyeleri seçim öncesi bilgilendirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2015 - 12:18, Güncelleme: 21.10.2015 - 12:18 3156+ kez okundu.
 

Sandık kurulu üyeleri seçim öncesi bilgilendirildi

1 Kasım Genel Seçimlerinde sandık kurulu görevi yapacak olan sandık üyeleri için Çameli Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju GÖKÖZ Akparti Merkez Efendi İlçe Başkan Yardımcısı Sandık içi Eğitmeni Hukukcu Muhammet NAZLIGÜL,,Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem BAŞER ,Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa DEMİRAYAK,Hüseyin KESİCİ Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ,Kadın Kolları ,gençlik kolları Meclis Üyeleri,Okul Bina Başkanları, müşahitler katıldı Yapılacak olan seçimde sandık kurulu üyelerinin uymaları gereken hususlar konusunda bilgilendirildi, ve kurul üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Yararlı olan bu toplantıya sandıklarda görev yapacak olan Sandık üyeleri ve müşahitlerin tamamı katıldı. Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 1 Kasım 2015 seçimlerinde sadıklarda görev alacaklarının sandıklarını iyi sahip çıkması gerektiğini belirtti. GÖKÖZ'ün sözleri şöyle; "Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadar hummalı çalışmamızın neticesini 1 Kasım’da sizlerin eline teslim edeceğiz. 1 Kasım’da bütün çalışmalarımızın karşılığını sandıklarda göreceğiz arkadaşlar. Sandıkların ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. 1 Kasım’da sandıklara sahip çıkalım arkadaşlar" dedi. Yapılan konuşmanın ardından eğitim toplantısını geçildi. Merkez Efendi İlçe Başkan Yardımcısı Sandık içi Eğitmeni Hukukçu Muhammet NAZLIGÜL tarafından Sandık başkanları ve sandık görevlilerine seçim günü sandıklarda görev alacak sandık görevlilerine secim günü ne yapmaları hakkında bilgiler verdi
1 Kasım Genel Seçimlerinde sandık kurulu görevi yapacak olan sandık üyeleri için Çameli Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju GÖKÖZ Akparti Merkez Efendi İlçe Başkan Yardımcısı Sandık içi Eğitmeni Hukukcu Muhammet NAZLIGÜL,,Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Ekrem BAŞER ,Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa DEMİRAYAK,Hüseyin KESİCİ Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ,Kadın Kolları ,gençlik kolları Meclis Üyeleri,Okul Bina Başkanları, müşahitler katıldı

Yapılacak olan seçimde sandık kurulu üyelerinin uymaları gereken hususlar konusunda bilgilendirildi, ve kurul üyelerinin sorularını cevaplandırdı. Yararlı olan bu toplantıya sandıklarda görev yapacak olan Sandık üyeleri ve müşahitlerin tamamı katıldı.

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju GÖKÖZ toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 1 Kasım 2015 seçimlerinde sadıklarda görev alacaklarının sandıklarını iyi sahip çıkması gerektiğini belirtti. GÖKÖZ'ün sözleri şöyle;

"Çok özverili bir çalışma içerisindeyiz. Bunda hepinizin katkısı çok büyük. Sadece sandık yönetim kurulu üyesi olmakla göreviniz bitmiyor. Hepiniz eminim ki kapı kapı bu davamız için çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bu kadar hummalı çalışmamızın neticesini 1 Kasım’da sizlerin eline teslim edeceğiz. 1 Kasım’da bütün çalışmalarımızın karşılığını sandıklarda göreceğiz arkadaşlar. Sandıkların ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. 1 Kasım’da sandıklara sahip çıkalım arkadaşlar" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından eğitim toplantısını geçildi. Merkez Efendi İlçe Başkan Yardımcısı Sandık içi Eğitmeni Hukukçu Muhammet NAZLIGÜL tarafından Sandık başkanları ve sandık görevlilerine seçim günü sandıklarda görev alacak sandık görevlilerine secim günü ne yapmaları hakkında bilgiler verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.