Sandık Görevlilerine El Feneri Dağıtıldı

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2015 - 12:08, Güncelleme: 06.06.2015 - 12:36 4104+ kez okundu.
 

Sandık Görevlilerine El Feneri Dağıtıldı

Yarın yapılacak olan genel seçimler için sıra dışı önlemler alınmaya devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yarın yapılacak olan genel seçimler için ilginç bir tedbir aldı. Yerel seçimlerde yaşanan trafo arızlarına karşı tedbir aldıklarını söyleyen Demirci, partisinin sandık görevlililerine tedbir amaçlı el feneri dağıttıklarını açıkladı.  "BİZ HAZIRIZ" 7 Haziran seçimleri için Denizli bazında CHP'nin tüm fertlerinin bıkmadan, usanmadan çalıştığını ve zafer için sadece sandıkların açılmasını beklediklerini kaydeden Demirci sözlerini şöyle sürdürdü, "Partimizin tüm birimleri aylarca, gece-gündüz demeden sahada çalıştı. Sandık görevlilerimiz, mahalle örgütlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatımız olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Artık bizler hazırız. Halkımızda hazır, bunu biliyoruz. Ancak şimdi tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak. Tüm arkadaşlarımız ve seçmenlerimizden bunu rica ediyorum. Halkın iktidar olduğu bir yönetim için yarın sandıklarımıza sahip çıkalım ve mutlaka oylarımızı kullanalım" dedi. SANDIK GÖREVLİLERİNE EL FENERİ Sandık görevlilerine verilen eğitimlerin dışında birer adet el feneri dağıttıklarını aktaran Demirci, "Yerel seçimlerde yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Bu ülkede trafolara kedilerin girdiğine şahit olduk. Biz artık bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu yüzden sandık görevlilerimizin her birine birer el feneri dağıttık. Trafolara kedi girmesinden endilşeliyiz" dedi. 
Yarın yapılacak olan genel seçimler için sıra dışı önlemler alınmaya devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, yarın yapılacak olan genel seçimler için ilginç bir tedbir aldı. Yerel seçimlerde yaşanan trafo arızlarına karşı tedbir aldıklarını söyleyen Demirci, partisinin sandık görevlililerine tedbir amaçlı el feneri dağıttıklarını açıkladı. 

"BİZ HAZIRIZ"

7 Haziran seçimleri için Denizli bazında CHP'nin tüm fertlerinin bıkmadan, usanmadan çalıştığını ve zafer için sadece sandıkların açılmasını beklediklerini kaydeden Demirci sözlerini şöyle sürdürdü, "Partimizin tüm birimleri aylarca, gece-gündüz demeden sahada çalıştı. Sandık görevlilerimiz, mahalle örgütlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatımız olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Artık bizler hazırız. Halkımızda hazır, bunu biliyoruz. Ancak şimdi tek yapmamız gereken sandıklara sahip çıkmak. Tüm arkadaşlarımız ve seçmenlerimizden bunu rica ediyorum. Halkın iktidar olduğu bir yönetim için yarın sandıklarımıza sahip çıkalım ve mutlaka oylarımızı kullanalım" dedi.

SANDIK GÖREVLİLERİNE EL FENERİ

Sandık görevlilerine verilen eğitimlerin dışında birer adet el feneri dağıttıklarını aktaran Demirci, "Yerel seçimlerde yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Bu ülkede trafolara kedilerin girdiğine şahit olduk. Biz artık bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu yüzden sandık görevlilerimizin her birine birer el feneri dağıttık. Trafolara kedi girmesinden endilşeliyiz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.