Sancar, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşecek

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2016 - 10:49, Güncelleme: 18.01.2016 - 11:39 3709+ kez okundu.
 

Sancar, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşecek

Geride bıraktığımız hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen CHP Olağan Kurultayı tamamlandı. Büyük bir katılımda Denizli’den Ankara’ya çıkarma yapan CHP heyeti mutlu bir haberle geri dönüyor.
Ankara’da gerçekleştirilen CHP 35. Olağan Kurultayı’nda mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, tek aday olarak girdiği oylamada 990 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. 248 oy geçersiz sayıldı. Kurultay için adeta Ankara’ya bir çıkarma yapan CHP Denizli Heyeti, 7 Haziran’da Milletvekili olan fakat 1 Kasım seçimlerinde kıl payı vekilliği kaptıran Gülizar Biçer Karaca’nın PM üyeliğine seçilmesinin mutluluğu içinde Denizli’ye dönmeye hazırlanıyor. Halen Ankara’da temaslarını sürdüren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’ın şu dakikalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacağı da gelen bilgiler arasında. MUTLU VE GURURLUYUZ Ankara’da gerçekleştirilen kurultayın ardından temaslarını sürdüren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, kurultayın çok verimli ve olumlu geçtiğini ifade ederken 1 Kasım seçimlerinde kıl payı Milletvekilliğini kaptıran Gülizar Biçer Karaca’nın PM üyeliğine seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Sancar, “Sayın vekilimiz Gülizar Biçer Karaca PM’de aldığı görev için kendisini kutluyorum. Sayın Karaca’nın böyle bir görevde yer alması adeta kaybettiğimiz 3’üncü vekilliği bize parti bazında geri kazandırmıştır. Bu gelişmeden dolayı mutlu ve guruluyuz. Sayın Karaca’nın Denizli il teşkilatı adına Ankara’da çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” Dedi.  
Geride bıraktığımız hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen CHP Olağan Kurultayı tamamlandı. Büyük bir katılımda Denizli’den Ankara’ya çıkarma yapan CHP heyeti mutlu bir haberle geri dönüyor.

Ankara’da gerçekleştirilen CHP 35. Olağan Kurultayı’nda mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, tek aday olarak girdiği oylamada 990 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. 248 oy geçersiz sayıldı.

Kurultay için adeta Ankara’ya bir çıkarma yapan CHP Denizli Heyeti, 7 Haziran’da Milletvekili olan fakat 1 Kasım seçimlerinde kıl payı vekilliği kaptıran Gülizar Biçer Karaca’nın PM üyeliğine seçilmesinin mutluluğu içinde Denizli’ye dönmeye hazırlanıyor. Halen Ankara’da temaslarını sürdüren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar’ın şu dakikalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme yapacağı da gelen bilgiler arasında.

MUTLU VE GURURLUYUZ

Ankara’da gerçekleştirilen kurultayın ardından temaslarını sürdüren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, kurultayın çok verimli ve olumlu geçtiğini ifade ederken 1 Kasım seçimlerinde kıl payı Milletvekilliğini kaptıran Gülizar Biçer Karaca’nın PM üyeliğine seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Sancar, “Sayın vekilimiz Gülizar Biçer Karaca PM’de aldığı görev için kendisini kutluyorum. Sayın Karaca’nın böyle bir görevde yer alması adeta kaybettiğimiz 3’üncü vekilliği bize parti bazında geri kazandırmıştır. Bu gelişmeden dolayı mutlu ve guruluyuz. Sayın Karaca’nın Denizli il teşkilatı adına Ankara’da çok önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” Dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.