Saltana İçin Değil, Refah İçin Oy Verin

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 18:32, Güncelleme: 11.05.2015 - 18:35 3312+ kez okundu.
 

Saltana İçin Değil, Refah İçin Oy Verin

Denizli CHP İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu ve CHP Yönetimi, Milletvekili adaylarının çalışmaları yanısıra, farklı bir yöntem izleyerek kendileri de saha çalışmalarına katılıyor, ilçe mitingleri ile CHP’nin seçim Beyannamesindeki projeleri halka anlatıyor.
 En son Acıpayam ve Tavas ilçe mitinglerinde halka seslenen Nuri Çavuşoğlu ; “7 Haziran seçimleri sizin , halkın doğrudan yaşantısını etkileyecek önemde seçimdir. Bu seçimde Denizli’den Nihat Zeybekci2nin Bakan olmasına, Erdoğan’ın başkan olmasına mı oy vereceksiniz yoksa CHP’nin ekonomik projelerine oy vererek kendi yaşamınızın iyileştirilmesine mi oy vereceksiniz. Kritik soru budur. Artık iktidar “istikrar sürsün” lafları edemiyor. Ne istikrar var, ne ekonomik refah, ne vaat edilen projeleri yerine getirdiler. Varsa yoksa kendi çıkarlarını düşünmek, yandaşlarını zengin etmek.. Halkın büyük çoğunluğu açlık, yoksulluk sınırında.. Genel seçimde kendinize yani CHP’nin ekeonomik iyileştirme projelerine oy verin ki bunlar gitsinler.” Şeklinde konuştu. “Önümüzdeki ilk bayramda, 17 Temmuz’da Ramazan Bayramında , CHP iktidarında emeklilerimiz ilk ikramiyelerini alacaklar. Agari ücret 1500 TL olacak. Herkes ucuz konut edindirmeden yararlanacak. Gençlerimize, esnafımıza, işsizimize iş imkanları yaratılacak. Köylümüz, çiftçimiz ülkenin kaynaklarından pay alacak. Ülkedeki soygun düzenine son verilerek açığa çıkan kaynaklar, yoksul halk kesimlerine dağıtılarak ülkedeki refah sağlanacaktır.” Şeklinde açıklamalarını sürdürdü.  AKP’nin Denizli için 2011 de vaatlerini yerine getirmediğini, 4 YIL SONRA AYNI VAATLERLE HALKIN KARŞISINA ÇIKTIĞINI, Denizli’nin Ankara’dan hak ettiğini alamadığını, aksine Teşvik dışına çıkarılarak Denizli Sanayicisine büyük darbe vurulduğunu belirten Çavuşoğlu; “Şimdi de bakan tarafından iş adamlarız toplanıp, korkutularak, kendilerine destek aramaya çalışılıyorlar. AKP, döneminin bittiğinden, halkın bunların biletini kestiğinden haberleri yok. 7 Haziranda Denizli ve Türkiye bunların helvasını karacaktır.”  Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Denizli CHP İl Başkanı B.Nuri Çavuşoğlu ve CHP Yönetimi, Milletvekili adaylarının çalışmaları yanısıra, farklı bir yöntem izleyerek kendileri de saha çalışmalarına katılıyor, ilçe mitingleri ile CHP’nin seçim Beyannamesindeki projeleri halka anlatıyor.

 En son Acıpayam ve Tavas ilçe mitinglerinde halka seslenen Nuri Çavuşoğlu ; “7 Haziran seçimleri sizin , halkın doğrudan yaşantısını etkileyecek önemde seçimdir. Bu seçimde Denizli’den Nihat Zeybekci2nin Bakan olmasına, Erdoğan’ın başkan olmasına mı oy vereceksiniz yoksa CHP’nin ekonomik projelerine oy vererek kendi yaşamınızın iyileştirilmesine mi oy vereceksiniz. Kritik soru budur. Artık iktidar “istikrar sürsün” lafları edemiyor. Ne istikrar var, ne ekonomik refah, ne vaat edilen projeleri yerine getirdiler. Varsa yoksa kendi çıkarlarını düşünmek, yandaşlarını zengin etmek.. Halkın büyük çoğunluğu açlık, yoksulluk sınırında.. Genel seçimde kendinize yani CHP’nin ekeonomik iyileştirme projelerine oy verin ki bunlar gitsinler.” Şeklinde konuştu.

“Önümüzdeki ilk bayramda, 17 Temmuz’da Ramazan Bayramında , CHP iktidarında emeklilerimiz ilk ikramiyelerini alacaklar. Agari ücret 1500 TL olacak. Herkes ucuz konut edindirmeden yararlanacak. Gençlerimize, esnafımıza, işsizimize iş imkanları yaratılacak. Köylümüz, çiftçimiz ülkenin kaynaklarından pay alacak. Ülkedeki soygun düzenine son verilerek açığa çıkan kaynaklar, yoksul halk kesimlerine dağıtılarak ülkedeki refah sağlanacaktır.” Şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

 AKP’nin Denizli için 2011 de vaatlerini yerine getirmediğini, 4 YIL SONRA AYNI VAATLERLE HALKIN KARŞISINA ÇIKTIĞINI, Denizli’nin Ankara’dan hak ettiğini alamadığını, aksine Teşvik dışına çıkarılarak Denizli Sanayicisine büyük
darbe vurulduğunu belirten Çavuşoğlu; 
“Şimdi de bakan tarafından iş adamlarız toplanıp, korkutularak, kendilerine destek aramaya çalışılıyorlar. AKP, döneminin bittiğinden, halkın bunların biletini kestiğinden haberleri yok. 7 Haziranda Denizli ve Türkiye bunların helvasını karacaktır.”  Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.