RAKİBİNE DESTEK İSTEDİ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2017 - 19:37, Güncelleme: 03.02.2017 - 19:37 3121+ kez okundu.
 

RAKİBİNE DESTEK İSTEDİ

Survivor’da adından sıkça söz ettiren gönüllüler takımı yarışmacısı olan Sadin Bakır’a bir destekte Denizli’den geldi.
Denizlili güreşçi Raşit Aysel, yakın arkadaşlarından biri olan Survivor yarışmasında mücadele eden arkadaşı Bakır için Denizlililerden destek istedi. Survivor 2017'ye halk tarafından seçilerek başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Sadin Bakır'ın yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. “Ben güreşçiyim. Dedelerimden miras kalan ata sporumuz güreşle uğraşıyorum” diyen Sadin Bakır, kendini bu sözlerle anlatmıştı. Yarışmadaki mücadelesi ve hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Sadin Bakır’a bir destek de Denizli’den geldi. Bakır’ın yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Denizlili güreşçi Raşit Aysel, Bakır’la uzun yıllar süren bir dostlukları olduğunu ve onun bu yarışmadan başarılı bir sonuçla ayrılacağına inandığını söyledi. DENİZLİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUM Survivor Sadin Bakır, yarışmanın birçok izleyicisi tarafından oldukça merak konusu olurken Denizlili güreşçilerimizden Raşit Aysel, Bakır’ı gazetemize anlattı. Sadin Bakır'ın Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun olan milli bir sporcu olduğunu anlatan Aysel, “Sadin Bakır’la geçmişe dayanan bir dostluğumuz var. Aynı zamanda kendisi başaltı güreşinde hem rakibim hem de arkadaşım. Onun da çocukluğu güreş sporuyla büyüyerek geçti. Gaziantep kökenli fakat Amasya doğumludur. Ayrıca altın madalya sahibidir. 2002 yılında Ukrayna’da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye’ye bir altın madalya kazandırmış bir arkadaşımızdır. Onun bu yarışmadan başarılı bir şekilde ayrılması tek dileğimdir. Denizlililerden de Sadin’e destek bekliyorum” dedi. Sadin Bakır Kimdir:   
Survivor’da adından sıkça söz ettiren gönüllüler takımı yarışmacısı olan Sadin Bakır’a bir destekte Denizli’den geldi.

Denizlili güreşçi Raşit Aysel, yakın arkadaşlarından biri olan Survivor yarışmasında mücadele eden arkadaşı Bakır için Denizlililerden destek istedi.

Survivor 2017'ye halk tarafından seçilerek başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Sadin Bakır'ın yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. “Ben güreşçiyim. Dedelerimden miras kalan ata sporumuz güreşle uğraşıyorum” diyen Sadin Bakır, kendini bu sözlerle anlatmıştı.

Yarışmadaki mücadelesi ve hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Sadin Bakır’a bir destek de Denizli’den geldi. Bakır’ın yakın arkadaşı olduğu öğrenilen Denizlili güreşçi Raşit Aysel, Bakır’la uzun yıllar süren bir dostlukları olduğunu ve onun bu yarışmadan başarılı bir sonuçla ayrılacağına inandığını söyledi.

DENİZLİLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUM

Survivor Sadin Bakır, yarışmanın birçok izleyicisi tarafından oldukça merak konusu olurken Denizlili güreşçilerimizden Raşit Aysel, Bakır’ı gazetemize anlattı. Sadin Bakır'ın Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun olan milli bir sporcu olduğunu anlatan Aysel, “Sadin Bakır’la geçmişe dayanan bir dostluğumuz var. Aynı zamanda kendisi başaltı güreşinde hem rakibim hem de arkadaşım. Onun da çocukluğu güreş sporuyla büyüyerek geçti. Gaziantep kökenli fakat Amasya doğumludur. Ayrıca altın madalya sahibidir. 2002 yılında Ukrayna’da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye’ye bir altın madalya kazandırmış bir arkadaşımızdır. Onun bu yarışmadan başarılı bir şekilde ayrılması tek dileğimdir. Denizlililerden de Sadin’e destek bekliyorum” dedi.

Sadin Bakır Kimdir: 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.