POLİS DEVREYE GİRDİ!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2017 - 21:53, Güncelleme: 22.02.2017 - 22:58 3850+ kez okundu.
 

POLİS DEVREYE GİRDİ!

Geçtiğimiz günlerde Denizli'de 30'a yakın köpeğin zehirlenmesiyle ilgili olarak gelişmeler yaşandı.
Geride bıraktığımız hafta sonunda Denizli'de feci bir olay yaşanmıştı. Denizlikenthaber tarafından yapılan haberle ortaya çıkan acı gerçek tüm Denizli'yi hüzne boğmuştu. Denizli'nin kenar semtlerinden birine yakın bir bölgede boş bir arazide yaşayan köpekler zehirlenerek öldürülmüştü. Her pazar bölgeye giderek yemleme yapan hayvan sever bir çift tarafından ortaya çıkarılan feci olayla ilgili olarak Denizli Valiliği inceleme başlattı. Köpeklerin nasıl zehirlendirildiğinin bulunması için Jandarma ve Polis devreye girdi. KURUMLAR DEVREYE SOKULDU Hayvanları düzenli olarak besleyen hayvan sever çift tarafından bulunan köpeklerin ölüm nedenini bulmak için güvenlik güçleri kolları sıvadı. Bu gün (Çarşamba) Adem Kurt ve eşi ile birlikte bölgeye giden polis, bölgede inceleme yaptı. Polisin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sırasında 7 ölü köpeğe daha rastlandı. Bunun yanında alanda 2 adet ölmüş koyun ve çürümüş halde bir eşşek ölüsü tespit edildi. Böylelikle son rakamlarda eklendiğinde ölü ve gömülmüş olarak bulunan köpek sayısı 29 oldu.   ZEHİRLENME NEDENİ ARAŞTIRILIYOR Polis, olay yerinde sürdürdüğü çalışmalarının ardından, köpeklerin nasıl ve hangi maddeden dolayı zehirlendiğinin bulunması için yeni bir çalışma başlattı. Gerekli inceleme için alınan örnekler ve gelecek roparlar doğrultusunda zehrin alındığı işletme bulunmaya çalışılacak.   DENİZLİ'DE KATİAM (TIKLA) http://www.denizlikenthaber.com/bunun-adi-vahset/6216/    
Geçtiğimiz günlerde Denizli'de 30'a yakın köpeğin zehirlenmesiyle ilgili olarak gelişmeler yaşandı.

Geride bıraktığımız hafta sonunda Denizli'de feci bir olay yaşanmıştı. Denizlikenthaber tarafından yapılan haberle ortaya çıkan acı gerçek tüm Denizli'yi hüzne boğmuştu.

Denizli'nin kenar semtlerinden birine yakın bir bölgede boş bir arazide yaşayan köpekler zehirlenerek öldürülmüştü. Her pazar bölgeye giderek yemleme yapan hayvan sever bir çift tarafından ortaya çıkarılan feci olayla ilgili olarak Denizli Valiliği inceleme başlattı. Köpeklerin nasıl zehirlendirildiğinin bulunması için Jandarma ve Polis devreye girdi.

KURUMLAR DEVREYE SOKULDU

Hayvanları düzenli olarak besleyen hayvan sever çift tarafından bulunan köpeklerin ölüm nedenini bulmak için güvenlik güçleri kolları sıvadı. Bu gün (Çarşamba) Adem Kurt ve eşi ile birlikte bölgeye giden polis, bölgede inceleme yaptı. Polisin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sırasında 7 ölü köpeğe daha rastlandı. Bunun yanında alanda 2 adet ölmüş koyun ve çürümüş halde bir eşşek ölüsü tespit edildi. Böylelikle son rakamlarda eklendiğinde ölü ve gömülmüş olarak bulunan köpek sayısı 29 oldu.  

ZEHİRLENME NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, olay yerinde sürdürdüğü çalışmalarının ardından, köpeklerin nasıl ve hangi maddeden dolayı zehirlendiğinin bulunması için yeni bir çalışma başlattı. Gerekli inceleme için alınan örnekler ve gelecek roparlar doğrultusunda zehrin alındığı işletme bulunmaya çalışılacak.  

DENİZLİ'DE KATİAM (TIKLA)

http://www.denizlikenthaber.com/bunun-adi-vahset/6216/

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.