PEŞİNDEN KOŞ 2'DE BÜYÜK HEYECAN

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2017 - 09:42, Güncelleme: 25.05.2017 - 09:42 4422+ kez okundu.
 

PEŞİNDEN KOŞ 2'DE BÜYÜK HEYECAN

Teras Park Alışveriş Merkezinde gerçekleşen, açılışını ve ödül törenini Sayın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gerçekleştirdiği ‘’Peşinden Koş 2’’ etkinliğimiz ile ilgili basın bülteni ve fotoğraflar ekte bilgilerinize sunulmuştur.
Denizli Eğlencenin ve Sporun Peşinden Koştu Denizli’de 2015 yılında ilki gerçekleştirilmiş olan Peşinden Koş etkinliğinin, bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde, Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı, Loca Şirinköy ana sponsorluğunda ve Hummel, Pamukkale Üniversitesi, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Teras Park AVM, Özel Gözakademi Hastanesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu partnerliğinde ikincisi gerçekleştirildi. 20 Mayıs Cumartesi günü 16.00’da Saki Restaurant önünden başlayıp Teras Park’ta biten yarış, Survivor yarışmacıları Merve Aydın ve Avatar Atakan’ın öncülüğünde başlayıp, 3400 m’lik parkurun tamamlanmasıyla son buldu. Etkinliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan, konukları ve katılımcıları selamlayarak Peşinden Koş 2 için: ‘’İnşallah güzel bir yarışma olur ve spora katkı sağlamak, gençliğimizle beraber olmak, hayata sporla devam etmek için bu güzel etkinlik bir sebep olur, bizlere güzellikler getirir’’ sözlerini ifade etti. Teras Park AVM’de sunuculuğunu Danilo Zanna’nın üstlendiği yarış sonrası ödül töreni ve imza günü düzenlendi. Ödüller, sponsorlar ve konuklar tarafından dört farklı kategoride ilk 3’e giren yarışmacılara teslim edildi ve etkinlik 18.00’da Sinan Akçıl konseri ile devam etti. Yarışmanın erkek kategori birincisi, geçen sene de zirvede olan Khalid Azzaloualidine 11 dakika 6 saniye ile başarısını tekrar taçlandırırken ikinciliği Hasan Ersoy ve üçüncülüğü Ömer Yıldırım aldı. Kadın kategori sıralamasında ise birinciliği 13 dakika 15 saniye ile Halime Karakoyun, ikinciliği Büşra Gelmez ve üçüncülüğe Zekiye Çelik yerleşti. Yarışma 33 dakika 10 saniyede tamamlandı. Etkinlik sürecinde renkli dakikalar yaşandı. Soru cevap yarışmaları düzenlendi ve doğru cevap verenler Hummel tişörtler ile ödüllendirildi. Gençlerimiz ve tüm Denizli halkı müziğin ritmine katılıp eğlenceli dakikalara ortak oldu. Etkinlik ‘’Denizli Gençliğin Peşinden Koşmaya Hazır Mısın?’’ söyleminde de olduğu gibi bütün gençliği sporu, beraberliği teşvik eden bir amacın peşinden koşturdu. Tüm Denizli halkına farklı olduğu kadar eğlenceli bir gün yaşatmayı başaran Peşinden Koş 2, önümüzdeki yıllarda Peşinden Koş 3 ile tüm sporseverlerin karşısına çıkacağı sinyallerini de verdi
Teras Park Alışveriş Merkezinde gerçekleşen, açılışını ve ödül törenini Sayın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın gerçekleştirdiği ‘’Peşinden Koş 2’’ etkinliğimiz ile ilgili basın bülteni ve fotoğraflar ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Denizli Eğlencenin ve Sporun Peşinden Koştu Denizli’de 2015 yılında ilki gerçekleştirilmiş olan Peşinden Koş etkinliğinin, bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde, Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı, Loca Şirinköy ana sponsorluğunda ve Hummel, Pamukkale Üniversitesi, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Teras Park AVM, Özel Gözakademi Hastanesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu partnerliğinde ikincisi gerçekleştirildi.

20 Mayıs Cumartesi günü 16.00’da Saki Restaurant önünden başlayıp Teras Park’ta biten yarış, Survivor yarışmacıları Merve Aydın ve Avatar Atakan’ın öncülüğünde başlayıp, 3400 m’lik parkurun tamamlanmasıyla son buldu. Etkinliğe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan, konukları ve katılımcıları selamlayarak Peşinden Koş 2 için: ‘’İnşallah güzel bir yarışma olur ve spora katkı sağlamak, gençliğimizle beraber olmak, hayata sporla devam etmek için bu güzel etkinlik bir sebep olur, bizlere güzellikler getirir’’ sözlerini ifade etti. Teras Park AVM’de sunuculuğunu Danilo Zanna’nın üstlendiği yarış sonrası ödül töreni ve imza günü düzenlendi. Ödüller, sponsorlar ve konuklar tarafından dört farklı kategoride ilk 3’e giren yarışmacılara teslim edildi ve etkinlik 18.00’da Sinan Akçıl konseri ile devam etti. Yarışmanın erkek kategori birincisi, geçen sene de zirvede olan Khalid Azzaloualidine 11 dakika 6 saniye ile başarısını tekrar taçlandırırken ikinciliği Hasan Ersoy ve üçüncülüğü Ömer Yıldırım aldı. Kadın kategori sıralamasında ise birinciliği 13 dakika 15 saniye ile Halime Karakoyun, ikinciliği Büşra Gelmez ve üçüncülüğe Zekiye Çelik yerleşti. Yarışma 33 dakika 10 saniyede tamamlandı. Etkinlik sürecinde renkli dakikalar yaşandı. Soru cevap yarışmaları düzenlendi ve doğru cevap verenler Hummel tişörtler ile ödüllendirildi. Gençlerimiz ve tüm Denizli halkı müziğin ritmine katılıp eğlenceli dakikalara ortak oldu. Etkinlik ‘’Denizli Gençliğin Peşinden Koşmaya Hazır Mısın?’’ söyleminde de olduğu gibi bütün gençliği sporu, beraberliği teşvik eden bir amacın peşinden koşturdu. Tüm Denizli halkına farklı olduğu kadar eğlenceli bir gün yaşatmayı başaran Peşinden Koş 2, önümüzdeki yıllarda Peşinden Koş 3 ile tüm sporseverlerin karşısına çıkacağı sinyallerini de verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.