PAÜ'DE 'EVIL' / 'KÖTÜLÜK' KONFERANSI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2017 - 11:13, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:22 3106+ kez okundu.
 

PAÜ'DE 'EVIL' / 'KÖTÜLÜK' KONFERANSI

Bu yıl ikincisi, PACES (Pamukkale Conference of English Studies), Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından hazırlanan ve teması ‘EVIL’ / ‘KÖTÜLÜK‘ olan konferansı öğrenciler ilgiyle dinledi.
Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünce düzenlenen konferansa ‘Unmaking an Evil Border: Artistic Responses to a Border Machine’ / ‘Kötücül Bir Sınırı Ortadan Kaldırmak: Sınır Makinesine Sanatsal Tepkiler’ adlı sunumuyla Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Santiago Vaquera – Vasquez konuk oldu. Lisans düzeyinde İngiliz Edebiyatı, Amerikan Edebiyatı, Kültürel Çalışmalar, Film Çalışmaları, Medya Çalışmaları, Mütercim ve Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği gibi bölümlerde eğitim görmekte olan öğrencilerin katılımına açık olan konferansın açılış konuşmasını Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel yaptı. Konferansın amacı hakkında konuşan Doç. Dr. Çelikel, ‘Öğrencilere akademik bir ortam sunmak, akademisyenliğin vazgeçilmez bir parçası olan bilgi üretmeyi ve üretilen bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmayı mümkün kılan sempozyum gibi ortamlarla öğrencileri tanıştırmaktır” dedi.
Bu yıl ikincisi, PACES (Pamukkale Conference of English Studies), Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından hazırlanan ve teması ‘EVIL’ / ‘KÖTÜLÜK‘ olan konferansı öğrenciler ilgiyle dinledi.

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünce düzenlenen konferansa ‘Unmaking an Evil Border: Artistic Responses to a Border Machine’ / ‘Kötücül Bir Sınırı Ortadan Kaldırmak: Sınır Makinesine Sanatsal Tepkiler’ adlı sunumuyla Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Santiago Vaquera – Vasquez konuk oldu.

Lisans düzeyinde İngiliz Edebiyatı, Amerikan Edebiyatı, Kültürel Çalışmalar, Film Çalışmaları, Medya Çalışmaları, Mütercim ve Tercümanlık ve İngilizce Öğretmenliği gibi bölümlerde eğitim görmekte olan öğrencilerin katılımına açık olan konferansın açılış konuşmasını Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ali Çelikel yaptı. Konferansın amacı hakkında konuşan Doç. Dr. Çelikel, ‘Öğrencilere akademik bir ortam sunmak, akademisyenliğin vazgeçilmez bir parçası olan bilgi üretmeyi ve üretilen bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmayı mümkün kılan sempozyum gibi ortamlarla öğrencileri tanıştırmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.