PAMUKKALE'NİN ÇİRKİN YÜZÜ

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2017 - 22:30, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:10 4360+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'NİN ÇİRKİN YÜZÜ

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde yer alan ve bir tarafından çocukların oynadığı park alanı, alkol ve uyuşturucu durağı haline geldi. Bu durum çevre sakinleri tarafından içinden çıkılamaz bir hal alırken, etrafa saçılan içki şişeleri Pamukkale İlçesi'ne hiç yakışmıyor.
Denizli'nin en gözde semtlerinden biri olarak tanımlanan Çamlaraltı Mahallesinde yer alan Güzel Bahçe Parkının içler acısı hali mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Yerleşim merkezinin bulunduğu apartmanların arasında yer alan park, çocuklardan yada ailelerden çok içki içmek isteyen yada tuvaleti gelen insanların güzide mekanı olmuş durumda. Parkın içinde yer alan metruk bina ise deyim yerindeyse tam anlamıyla umumi tuvalete dönüşmüş. Öyle ki binanın içine girmek bir yana yanına yaklaşmak bile mümkün değil. Gündüz saatlerinde bile çevredekilere umursamayan bazı kişiler, aldıkları alkolleri burada piknik edasında yayılarak yudumluyor. Çevre sakinlerinin asıl iddiaları ise burada uyuşturucu madde kullanıldığı.  Her ağaç altında içki şişeleri, adım başı cam kırıkları, pislik içinde kalmış çöpler daha bir çok örnek.  Tüm bunlar bir yana, özellikle gece saatlerinde parkta toplanan gençlerin alkolle birlikte söylediği şarkılar ve motosikleriyle çıkardıkları gürültüler artık çekilmez bir hal almış durumda. Yaklaşık olarak 2 yıldır bu halde terk edilmiş olarak bekletilen park için Pamukkale Belediyesi'nin hiçbir önlem almaması ise oldukça tuhaf. Şimdi soruyoruz; Pamukkale Belediyesi İlçe sınırları içinde yer alan bu alanı görmemek için ısrarcı mı? Harcanan milyonlarca liradan bu parka aktaralılacak bir bütçe yok mu? Asılan dev bilboard reklamlarının bedeli bu parkı kontrol altına almaktan ucuz mu? Sayın Başkan, siz torununuz veya çocuğunuzu bu parkta oynamasına izin verir misiniz?  Mahalleli ise isyan edip çaresizce kurtulmayı bekliyor.   
Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde yer alan ve bir tarafından çocukların oynadığı park alanı, alkol ve uyuşturucu durağı haline geldi. Bu durum çevre sakinleri tarafından içinden çıkılamaz bir hal alırken, etrafa saçılan içki şişeleri Pamukkale İlçesi'ne hiç yakışmıyor.

Denizli'nin en gözde semtlerinden biri olarak tanımlanan Çamlaraltı Mahallesinde yer alan Güzel Bahçe Parkının içler acısı hali mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Yerleşim merkezinin bulunduğu apartmanların arasında yer alan park, çocuklardan yada ailelerden çok içki içmek isteyen yada tuvaleti gelen insanların güzide mekanı olmuş durumda. Parkın içinde yer alan metruk bina ise deyim yerindeyse tam anlamıyla umumi tuvalete dönüşmüş. Öyle ki binanın içine girmek bir yana yanına yaklaşmak bile mümkün değil. Gündüz saatlerinde bile çevredekilere umursamayan bazı kişiler, aldıkları alkolleri burada piknik edasında yayılarak yudumluyor. Çevre sakinlerinin asıl iddiaları ise burada uyuşturucu madde kullanıldığı. 

Her ağaç altında içki şişeleri, adım başı cam kırıkları, pislik içinde kalmış çöpler daha bir çok örnek. 

Tüm bunlar bir yana, özellikle gece saatlerinde parkta toplanan gençlerin alkolle birlikte söylediği şarkılar ve motosikleriyle çıkardıkları gürültüler artık çekilmez bir hal almış durumda. Yaklaşık olarak 2 yıldır bu halde terk edilmiş olarak bekletilen park için Pamukkale Belediyesi'nin hiçbir önlem almaması ise oldukça tuhaf.

Şimdi soruyoruz;

Pamukkale Belediyesi İlçe sınırları içinde yer alan bu alanı görmemek için ısrarcı mı?

Harcanan milyonlarca liradan bu parka aktaralılacak bir bütçe yok mu?

Asılan dev bilboard reklamlarının bedeli bu parkı kontrol altına almaktan ucuz mu?

Sayın Başkan, siz torununuz veya çocuğunuzu bu parkta oynamasına izin verir misiniz? 

Mahalleli ise isyan edip çaresizce kurtulmayı bekliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.