"PADİŞAH GİBİSİNİZ"

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2016 - 21:32, Güncelleme: 14.11.2016 - 22:02 3933+ kez okundu.
 

"PADİŞAH GİBİSİNİZ"

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci oturumunu bu gün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yönettiği meclis oturumunda bütçe görüşmeleri ele alınırken CHP'li meclis üyeleri ve Başkan Zolan arasında "Padişahlık" tartışması yaşandı.
Babadağ'da Cuma günü başlayan bu gün ise 2. oturumu gerçekleştirilen Büyükşehir Beleye Meclisinde 2017 yılı bütçesi ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'In yönettiği görüşmeler sırasında, CHP grubu ile yaşanan "Padişah gibisiniz" polemiği meclise damga vurdu.  Meclis görüşmeleri esnasında söz alan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Şeniz Doğan, belediye hizmetleri ücret tarifelerinin zamlanması konusu hakkında fikirlerini belirttiği sırada konuşması Başkan Zolan tarafından, "Siz nereden bileceksiniz, siz anlamazsınız, bizim söylediğimiz şeyler doğru olan konular" gibi ifadelerle sözü kesilince Doğan'dan Zolana sert bir cevap geldi.    "PADİŞAH GİBİSİNİZ" Başkan Zolan'ın sürekli sözünü kesmesi ve kendilerinin konuyu bilmeyeceğini yada anlamazsınız gibi ifadeler kullanmasına tepki gösteren Doğan, "Size söz söylemek ne haddimize. Biz ne diyebiliriz ki. Padişah gibisiniz. Size bir şey demek, söz söylemek bize düşer mi?" ifadeleriyle tepki gösterdi.      "PADİŞAH SÖYLEMİNE 15 TEMMUZ'LA CEVAP VERDİ" CHP'li Doğan'ın eleştirilerine cevap veren Başkan Zolan, "Türkiye de yönetim sitemi belidir ve padişahlık yoktur. Türkiye de seçimle gelen bir hükümet vardır ve halk ne derse o olur. Halk 15 Temmuz da sokağı çıkmış ve kendi adamları için dik durmuştur. Seçimle gelen bir hükumet, ve cumhurbaşkanı vardır. Halkın seçtiği padişah olamaz. Ancak başkalarının maşası olan kukla olur" dedi. 
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı ikinci oturumunu bu gün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yönettiği meclis oturumunda bütçe görüşmeleri ele alınırken CHP'li meclis üyeleri ve Başkan Zolan arasında "Padişahlık" tartışması yaşandı.

Babadağ'da Cuma günü başlayan bu gün ise 2. oturumu gerçekleştirilen Büyükşehir Beleye Meclisinde 2017 yılı bütçesi ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'In yönettiği görüşmeler sırasında, CHP grubu ile yaşanan "Padişah gibisiniz" polemiği meclise damga vurdu. 

Meclis görüşmeleri esnasında söz alan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Şeniz Doğan, belediye hizmetleri ücret tarifelerinin zamlanması konusu hakkında fikirlerini belirttiği sırada konuşması Başkan Zolan tarafından, "Siz nereden bileceksiniz, siz anlamazsınız, bizim söylediğimiz şeyler doğru olan konular" gibi ifadelerle sözü kesilince Doğan'dan Zolana sert bir cevap geldi. 
 
"PADİŞAH GİBİSİNİZ"
Başkan Zolan'ın sürekli sözünü kesmesi ve kendilerinin konuyu bilmeyeceğini yada anlamazsınız gibi ifadeler kullanmasına tepki gösteren Doğan, "Size söz söylemek ne haddimize. Biz ne diyebiliriz ki. Padişah gibisiniz. Size bir şey demek, söz söylemek bize düşer mi?" ifadeleriyle tepki gösterdi. 
 
 
"PADİŞAH SÖYLEMİNE 15 TEMMUZ'LA CEVAP VERDİ"
CHP'li Doğan'ın eleştirilerine cevap veren Başkan Zolan, "Türkiye de yönetim sitemi belidir ve padişahlık yoktur. Türkiye de seçimle gelen bir hükümet vardır ve halk ne derse o olur. Halk 15 Temmuz da sokağı çıkmış ve kendi adamları için dik durmuştur. Seçimle gelen bir hükumet, ve cumhurbaşkanı vardır. Halkın seçtiği padişah olamaz. Ancak başkalarının maşası olan kukla olur" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.