Otobüsün bagajında uyuşturucu madde ele geçirildi

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 15:36, Güncelleme: 22.08.2016 - 15:36 4424+ kez okundu.
 

Otobüsün bagajında uyuşturucu madde ele geçirildi

3 kilo 745 gram kubar esrar ele geçirildiği vurgulandı...
Afyonkarahisar'dan Denizli istikametine gelen yolcu otobüsünde uyuşturucu elde edildi. Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, operasyonda narkotik köpeklerinin de kullanıldığı bildirildi. Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören köyü yakınlarından icra edilen yol emniyet ve kontrol görevi neticesinde bir yolcu otobüsünün durdurulduğu ve otobüste arama yapıldığı kaydedildi. Aramada otobüsün bagajında toplam 3 kilo 745 gram kubar esrar ele geçirildiği vurgulandı. Meydana gelen olayla ilgili olarak gözaltına alınan bagaj sahibi 1 kişinin işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandığı ve Afyonkarahisar E tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği ifade edildi.   
3 kilo 745 gram kubar esrar ele geçirildiği vurgulandı...

Afyonkarahisar'dan Denizli istikametine gelen yolcu otobüsünde uyuşturucu elde edildi.

Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, operasyonda narkotik köpeklerinin de kullanıldığı bildirildi. Sinanpaşa ilçesine bağlı Akören köyü yakınlarından icra edilen yol emniyet ve kontrol görevi neticesinde bir yolcu otobüsünün durdurulduğu ve otobüste arama yapıldığı kaydedildi. Aramada otobüsün bagajında toplam 3 kilo 745 gram kubar esrar ele geçirildiği vurgulandı. Meydana gelen olayla ilgili olarak gözaltına alınan bagaj sahibi 1 kişinin işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandığı ve Afyonkarahisar E tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği ifade edildi. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.